aliensk Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Emi tursa gore dolu luksozen apartament s edna spalnq i hol v raqona okolo vmi moje smirnenski centur restorant stadiona Teta marasha kino flamingo i nqkade blizo tqh. bez trakia ki4uka, kar6iaka, sudiiski ili izto4en. da e v ponova kooperacia i da ne e posleden etaj. dulgosro4no za mlado semeistvo. naem do 500lv. tova e ako nqkoi mi nameri nagrada 50lv :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Мога да ти предложа, точно зад тета, на третия етаж, една спалня, хол и кухня, с една тераса. Ама не е луксозен. То и цената не му е луксозна де. Не си представяй някоя дупка, но не е нещо лукс. Ако имаш интерес пиши ми на пм и аз ще ти дам телефона, да се свържиш с него за оглед и да се разбирате. Забравих наградата не е искам Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Здравей, мога да предложа този: апартамент. В момента му се сменя дограмата, най-вероятно до края на неделята ще е готов. Имаме намерение пролетта или лятото да направим и външна изолация на кооперацията. Кооперацията е строена ~ 1960 г., тухла и бетон, голяма част от апартамента е с южно изложение. Апартаментът е точно под моя, и ако ще са някои купонджии, дето няма да можем да спим по цели нощи от тях - да не се обаждат . Не е обзаведен, но ако наистина се търси дългосрочно, предполагам, че за разликата в наема наемателят ще може да се обзаведе както му е удобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEDYCUS Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Здравей, в момента работя по обзавеждането на апартамент точно срещу медицинските общежития на Царевец.Има спалня и всекидневна с кухня на едно,апартаментът ще е напълно обзаведен,спалня 2гардероба,кухня с вградени уреди ,пералня и хладилник.Хазяйката ще го дава под наем към края на месеца като завърша обзавеждането.Ако имаш интерес ще ти дам номера и да се разберете за цената.В кооперация на 4 етаж е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.