Jump to content
BulForum.com

IP.Board 3 Upgrade

Dreamer

Recommended Posts

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Малко съм извън темата , ама все пак. ПРеди много се дразнех , че усмивката има коледна шапка, и зиме , и лете. А сега , като няма и ми изглежда една такава постна и изнемогваща...Явно като загубихме шапката и я оценихме :)

Ако още някой се изкаже в същия дух ще я върна :)

И аз, и аз!!! Не, че я няма, ама е много назад в девета глуха.

П.П. А и с шапката стои по-яко . :) xmas.gif

За тази последната само на мен ли ми изглежда като за 18+ аудитория :bgrin:

И за мен най-добре тва: : ) без интервала да си води до тая с шапката.

:santa: много радва, предлагам почетно да я произведем в звание "форумната ни усмивка", като патрон ще й е @ДедоМраз :)

Не, тая с брадата наистина мяза много на нашия дядо Мраз, а и прекалено тематична ми се струва. :santa:

Нека да е както Теди каза - двете точки + дясна скоба да водят до :), както си е в момента, а и може иконката да се измести в основния палет, че да се клика от първо ниво.

Не прочетох цялата тема,та проблема ми е : при отваряне на линк от тема/мнение не се отваря в нов прозорец/таб а в същия на форума,тоест после трябва да отварям форума отново,което не е удобно.Ползвам стария скин - класик блу.

Не прочетох цялата тема,та проблема ми е : при отваряне на линк от тема/мнение не се отваря в нов прозорец/таб а в същия на форума,тоест после трябва да отварям форума отново,което не е удобно.Ползвам стария скин - класик блу.

Знаем за това - говорихме си по-горе в темата, че половината линкове се отварят в нов прозорец, а останалата половина - в същия. В скоро време се предвижда разрешаване на проблема.

Откакто качихме V3 при цъкане на "find user posts" и "find user topics" резултатите бяха ограничени до 200 и съответно само за последните 365 дни. Премахнах опцията за времето и сега търси без ограничение в датата, но максималният възможен лимит на резултатите е 1000 поста/теми. Най-вероятно тези дни ще изпробвам Sphinx където би трябвало и това ограничение от 1000 да отпадне. Отделно търсачката щяла да бъде много по-добра... ама да видим.

Ако още някой се изкаже в същия дух ще я върна :)

Ми Весела Коледа тогава :) има и вариант да я сменя с тази :santa:

(нормалната усмивка е кликабъл)

Може нормалната да се направи на ":))" (с две скобички).

Може нормалната да се направи на ":))" (с две скобички).

Най- интересното е че повечето хора зарязаха "наболелите" проблеми и опряха как да се искара най- бързо иконката :)

Пробвайте сега с линковете, ребилднах всички постове и може би вече всичко ще се отваря в нов екран.

Тест с една скоба :) тест с две скоби :))

С Chrome и IP Board v3 нямам проблем със затварянето на форумите.

@Харлем, че това си е сериозен проблем! :) (тест)

@Дриймър, дано търсачката е оправена, че преди 2-3 дена пак търсих дълго постове, теми и съответстващи IP-та - същото си беше като преди.

Multu-quote нещо не работи вече.Веднага пуска Реплай, а не маркира съобщението.

Работи без проблеми. Смених си скина на CleanCut(доколкото виждам него използваш) за да проверя и нямах никакви проблеми.

Работи без проблеми. Смених си скина на CleanCut(доколкото виждам него използваш) за да проверя и нямах никакви проблеми.

Ами натиснах Мулту-куот току що и ми изкара прозореца направо да ти отговарям. Странно. Може да е от Safari-то.А и като куотвам, ми вади

br /

навсякъде. Ако ги няма не ми оставя интервали.Даже сега направо ми го пренесе на нов ред кода и трябваше да махна

И при мен работи мултикуота, ревертнах до дефолтния скин, IPB Pro3 ли е къвто се води.

Едно нещо, което да работи при мен, а при други или при w00x да не работи :) .

Ама интересното е, че при мен сутринта работеше.

Проблема при Firefox го няма. Само Safari явно прави мизерии, но това е много интересно, защото ако Safari прави мизерии, и Chrome трябва да прави мизерии.

Днес качих финалната версия на блог 2.1.0, но в крайна сметка изглежда, че той не работи както трябва още от първоначалното му инсталиране. Явно трябваше първо да конвертна борда, а след това да го инсталирам. Утре ако имам време ще го деинсталирам и инсталирам отново, което вероятно ще оправи проблемите - предполагам и текущите записи ще си останат.

* View New Content не работи

* при създаден блог - не трябва да има бутон create new blog, два бутона с опции за нов пост и т.н.

* при един от drop down бутоните при собствения blog view при цъкане на категория - функцията дава грешка

* blog this липсва при постовете във форума

Често взе да ми дава някакви грешки като се опитам да отворя линк от email-a към тема. Един път се случи и като писах. Някаква mysql грешка беше но забравих да я запазя а сега не се появява вече.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...