host Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Малко съм извън темата , ама все пак. ПРеди много се дразнех , че усмивката има коледна шапка, и зиме , и лете. А сега , като няма и ми изглежда една такава постна и изнемогваща...Явно като загубихме шапката и я оценихме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Ако още някой се изкаже в същия дух ще я върна И аз, и аз!!! Не, че я няма, ама е много назад в девета глуха. П.П. А и с шапката стои по-яко . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 19, 2010 Author Share Posted January 19, 2010 Ми Весела Коледа тогава има и вариант да я сменя с тази (нормалната усмивка е кликабъл) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 За тази последната само на мен ли ми изглежда като за 18+ аудитория И за мен най-добре тва: : ) без интервала да си води до тая с шапката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 много радва, предлагам почетно да я произведем в звание "форумната ни усмивка", като патрон ще й е @ДедоМраз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Не, тая с брадата наистина мяза много на нашия дядо Мраз, а и прекалено тематична ми се струва. Нека да е както Теди каза - двете точки + дясна скоба да водят до , както си е в момента, а и може иконката да се измести в основния палет, че да се клика от първо ниво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Не прочетох цялата тема,та проблема ми е : при отваряне на линк от тема/мнение не се отваря в нов прозорец/таб а в същия на форума,тоест после трябва да отварям форума отново,което не е удобно.Ползвам стария скин - класик блу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Не прочетох цялата тема,та проблема ми е : при отваряне на линк от тема/мнение не се отваря в нов прозорец/таб а в същия на форума,тоест после трябва да отварям форума отново,което не е удобно.Ползвам стария скин - класик блу. Знаем за това - говорихме си по-горе в темата, че половината линкове се отварят в нов прозорец, а останалата половина - в същия. В скоро време се предвижда разрешаване на проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 20, 2010 Author Share Posted January 20, 2010 Откакто качихме V3 при цъкане на "find user posts" и "find user topics" резултатите бяха ограничени до 200 и съответно само за последните 365 дни. Премахнах опцията за времето и сега търси без ограничение в датата, но максималният възможен лимит на резултатите е 1000 поста/теми. Най-вероятно тези дни ще изпробвам Sphinx където би трябвало и това ограничение от 1000 да отпадне. Отделно търсачката щяла да бъде много по-добра... ама да видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 В Chrom и с IP.Board v3 - форумите не могат да се "скриват". Ajax-а нещо ви саботира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Ако още някой се изкаже в същия дух ще я върна Ми Весела Коледа тогава има и вариант да я сменя с тази (нормалната усмивка е кликабъл) Може нормалната да се направи на ":))" (с две скобички). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Може нормалната да се направи на "" (с две скобички). Най- интересното е че повечето хора зарязаха "наболелите" проблеми и опряха как да се искара най- бързо иконката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 20, 2010 Author Share Posted January 20, 2010 Пробвайте сега с линковете, ребилднах всички постове и може би вече всичко ще се отваря в нов екран. Тест с една скоба тест с две скоби С Chrome и IP Board v3 нямам проблем със затварянето на форумите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Тест с една скоба тест с две скоби Много ме бива в идеите. Супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 @Харлем, че това си е сериозен проблем! (тест) @Дриймър, дано търсачката е оправена, че преди 2-3 дена пак търсих дълго постове, теми и съответстващи IP-та - същото си беше като преди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 С Chrome и IP Board v3 нямам проблем със затварянето на форумите. изчистване на кукис от този домейн решава проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanko111 Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Всичко е наред, работи добре и все да е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Multu-quote нещо не работи вече.Веднага пуска Реплай, а не маркира съобщението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Multu-quote нещо не работи вече.Веднага пуска Реплай, а не маркира съобщението. Работи без проблеми. Смених си скина на CleanCut(доколкото виждам него използваш) за да проверя и нямах никакви проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Работи без проблеми. Смених си скина на CleanCut(доколкото виждам него използваш) за да проверя и нямах никакви проблеми. Ами натиснах Мулту-куот току що и ми изкара прозореца направо да ти отговарям. Странно. Може да е от Safari-то.А и като куотвам, ми вади br / навсякъде. Ако ги няма не ми оставя интервали.Даже сега направо ми го пренесе на нов ред кода и трябваше да махна Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 И при мен работи мултикуота, ревертнах до дефолтния скин, IPB Pro3 ли е къвто се води. Едно нещо, което да работи при мен, а при други или при w00x да не работи . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Ама интересното е, че при мен сутринта работеше. Проблема при Firefox го няма. Само Safari явно прави мизерии, но това е много интересно, защото ако Safari прави мизерии, и Chrome трябва да прави мизерии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 20, 2010 Author Share Posted January 20, 2010 Днес качих финалната версия на блог 2.1.0, но в крайна сметка изглежда, че той не работи както трябва още от първоначалното му инсталиране. Явно трябваше първо да конвертна борда, а след това да го инсталирам. Утре ако имам време ще го деинсталирам и инсталирам отново, което вероятно ще оправи проблемите - предполагам и текущите записи ще си останат. * View New Content не работи * при създаден блог - не трябва да има бутон create new blog, два бутона с опции за нов пост и т.н. * при един от drop down бутоните при собствения blog view при цъкане на категория - функцията дава грешка * blog this липсва при постовете във форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Често взе да ми дава някакви грешки като се опитам да отворя линк от email-a към тема. Един път се случи и като писах. Някаква mysql грешка беше но забравих да я запазя а сега не се появява вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.