lil_stenly Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Искам да отида до Пенсилвания при гаджето! И искам все така добре да ми върви. Искам всички да сме живи и здрави за да продължаваме да искаме разни неща и да постигаме целите си в живота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Къде в PA? Аз само съм минавал през щата и за малко да ида до Pittsburgh, ама ми се ходи до Phily, изглежда готино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Да, в PA... впрочем като се замисля, освен из Гърция, другаде не съм ходил. Та идеята е да отида до NY и после до PA, поне да видя нещо различно, не че ще ми хареса, защото аз не харесвам нищо! хахаха Иначе с любимият човек... има ли значение къде точно си, пък имат вила в Пенсилвания, уединение малко от малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 1. Искам да финализирам успешно една конкретна сделка до края на февруари; 2. Искам да стартирам един бизнес-проект, който е поне от година в главата ми (все още); 3. Искам да науча руски, поне разговорно; 4. Искам да усъвършенствам английския си; 5. И искам да започнем на 1-2 месеца да посещаваме по една нова страна по света. 6. И още искам до края на тази година да станем поне 20 пъти по-голям екип отколкото сме сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Искам да си мина втори курс, без да влача изпити от първи. Искам да се захвана да уча фински интензивно. Искам русо. Искам черно. Искам да имам повече време да се наспивам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Искам русо. Искам черно. Ако успееш... (дай боже всекиму) Искам да имам повече време да се наспивам. Просто забрави ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo_ Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 1) Да ме приемат да уча в ТУ 2)Да си намеря работа. 3) Да взема книжка Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 1-во, да стана малко по-стриктен към задачите си 2-ро, да започна работа 3-то, да науча италиански 4-то, може би да намаля малко пиенето. точка 4ри вече осъществена 1-ва до 3та ... 2ра вече се видоизмени, 3та не е приоритет, 1ва тотален прова - това за полугодието, ще видим какъв ще е крайният резултат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Нищо от това което исках да направя през 2010 не стана. Дано следващата да е по-плодородна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.