Meitrix Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Времето да си дадем равносметка за изминалата година вече отмина – преценихме какво сме постигнали, къде сме се провалили и къде сме пожънали успех. В първите дни на Новата година е добре да се замислим за бъдещите си планове, за мечтите и целите с условие от наша страна да ги направим реалност. Нека почна аз.... Здраве!!! Да се запозная с интересни хора,каквито сигурен съм, че има в този форум. Да натрупвам знания, които да ми помагат след време и голямото ми желание за частен бизнес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 да науча испански да взема няколко сертификата да се нанеса в апартамента Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Искам да си направя дете. Да посетя още от красивите места в България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 да науча испански да взема няколко сертификата да се нанеса в апартамента Същото, но вместо испански - руски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 1-во, да стана малко по-стриктен към задачите си 2-ро, да започна работа 3-то, да науча италиански 4-то, може би да намаля малко пиенето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 да стана милиардер и да съм здрав да се еВа...друго не ща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Един или два сертификата, да продължа да се уча. Може би кола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Аз искам да получа добро предложение от някой университет за докторските програми, в които кандидатствам. А пък после жената да си намери работа, където ще съм аз и най-накрая да сме заедно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Един или два сертификата, да продължа да се уча. Може би кола. Колега, къде и за какво се сертифицираш? Че ми е интересно и на мен, но не съм навътре с материята? Иначе - да науча проклетото PHP накрая, че все не ми остава време, а ми е интересно, може и Java... пък може да добавим и Ajax, че то и без него не може... Ако някой има някаква методика, която е следвал при ученето на различните езици за програмиране, ще се радвам на подкрепа и ще почерпя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meitrix Posted January 12, 2010 Author Share Posted January 12, 2010 От много време искам да разуча Autodesk Maya,но не мога да се амбицирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Аз искам да получа добро предложение от някой университет за докторските програми, в които кандидатствам. А пък после жената да си намери работа, където ще съм аз и най-накрая да сме заедно. ти си готов...избирай кум и така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Аз искам да завърша висше, най-накрая... И да съм здрава и щастлива. Приятелите и враговете ми също. Честит Рожден Ден на Stasio. Жив, здрав, усмихнат, щастлив, обичан и т.н. хубави неща! Весело изкарване! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 ти си готов...избирай кум и така. Той кумът е избран, но сватба няма. Няма бърза работа. Ние веднъж да може да сме малко заедно, пък за всичко ще си дойде времето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Колега, къде и за какво се сертифицираш? Че ми е интересно и на мен, но не съм навътре с материята? Иначе - да науча проклетото PHP накрая, че все не ми остава време, а ми е интересно, може и Java... пък може да добавим и Ajax, че то и без него не може... Ако някой има някаква методика, която е следвал при ученето на различните езици за програмиране, ще се радвам на подкрепа и ще почерпя Аз уча от ТУК и няколко книги, но без практика не може, хващаш и правиш нещо. Иначе суха теория - синтаксис. За Java... Трябва да овладееш ООП и по-точно как работи. Като знаеш принципа - кодът си сам се пише Също искам да се науча PHP (покрай него има още доста неща) и да започна да работя и развивам в тази сфера. Един руски също няма да ми е излишен, за да мога да прочета любимите си автори в оригинал. Искам и да се науча да карам автомобил (въпреки че имам вече книжка). Това е като с PHP - практика. Здраве за мен и за цялото семейство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 - Трябва да изкарам няколко сертификата, които отложих през 2009-та. - Да започна да си пооправям апартамента малко. - Да посетя Англия, Македония и Гърция. Евентуално Словения и пак в Хърватска. - Да не се върна за постоянно в БГ - Да не се влюбя в някоя кола, че лошо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meitrix Posted January 13, 2010 Author Share Posted January 13, 2010 Дам....определено сертификатите са много важни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Да си взема шофьорската книжка. Да изпия бутилка синьо джони със приятели Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meitrix Posted January 13, 2010 Author Share Posted January 13, 2010 Да изляза победител с мързела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Абе само здраве.Другото с труд ще стане.Че сега най много ни трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Всички искат разни сертификати, мертификати. Чувствам се тъп Целите за 2010 г. са да си регистрирам фирма, да се утвърдя на пазара, да увелича броя на фирмите, с които работя, и да изкарам a shitload of money. И може би да разуча какво е необходимо, за да стана преводач в Европейския парламент Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Всички искат разни сертификати, мертификати. Чувствам се тъп а не бива нуждаем се сертфикати точно за да не изглеждаме тъпи и за да минаваме за умни - понеже нямаме друга (природно дадена) възможност да го постигнем това Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Искам да си се занимавам по-сериозно с фермата, да се сертифицирам като дизайнер и да запиша Лозаро-градинарство. Ако остане време и за една обиколка на органичните стопанства в Европата - още по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 а не бива нуждаем се сертфикати точно за да не изглеждаме тъпи и за да минаваме за умни - понеже нямаме друга (природно дадена) възможност да го постигнем това А бе не е само и това.Без сертификат как ще покажеш че знаеш едикакво си.Пък и това си е голям плюс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meitrix Posted January 13, 2010 Author Share Posted January 13, 2010 Всички искат разни сертификати, мертификати. Чувствам се тъп Целите за 2010 г. са да си регистрирам фирма, да се утвърдя на пазара, да увелича броя на фирмите, с които работя, и да изкарам a shitload of money. И може би да разуча какво е необходимо, за да стана преводач в Европейския парламент Фирма се регистрира за 2лв вече.Проблема е че, трябва да се намери подходящия продукт за пазара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Аз уча от ТУК и няколко книги, но без практика не може, хващаш и правиш нещо. Иначе суха теория - синтаксис. За Java... Трябва да овладееш ООП и по-точно как работи. Като знаеш принципа - кодът си сам се пише Също искам да се науча PHP (покрай него има още доста неща) и да започна да работя и развивам в тази сфера. Един руски също няма да ми е излишен, за да мога да прочета любимите си автори в оригинал. Искам и да се науча да карам автомобил (въпреки че имам вече книжка). Това е като с PHP - практика. Здраве за мен и за цялото семейство. Супер, сайта е много готин. Преди беше gatakka.eu, но така сега е по-добре подреден. Кога му остава време на Ванката да се занимава с тоя сайт, не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.