charmock Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 От 5 месеца си търся някъде само нощна работа, от 19 до 7, или нещо такова и никъде не мога да намеря! Ако някой има някаква идея, ще му бъда много благодарен пък и ще черпя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByByy Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 От 5 месеца си търся някъде само нощна работа, от 19 до 7, или нещо такова и никъде не мога да намеря!Ако някой има някаква идея, ще му бъда много благодарен пък и ще черпя. Търси по Нон-Стопчетата .. те са с такова работно време Link to comment Share on other sites More sharing options...
gism0 Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Не искам да те отчаивам,но аз търся от 2 месеца квато и да е работа и пак не намирам...само те съветвам да обикаляш по нонстоп магазините както пича по-горе ти е писал не търси само тук Модератор: Ако погледнеш датата ще забележиш, че и той търси от 2 месеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtiik Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Пичага в момента и на автомивките се трепят за работни места, а ти нощна работа търсиш и то тука..Посмъртно няма да я намериш в този сайт, едва ли някой работодател ще рови тука да търси хора, пък и ти никва информация за себе си не си сложил... Само да те светна че положението става от зле на по зле, за последният месец бях на 7 интервюта, като на всички имаше по минимум 50 до максимум 400 човека опашка..Днес за няква керлива бензиностанция минаваха от 18 годишни момчета до 60 годишни пенсионери, тия работодателите като видяха кво ги чака извън офиса се шашнаха.. И въобще този раздел мисля че не е много полезен напоследък, в момента тука се предлагат само услуги и се търси работа без успех..Самите предложения за работа за които повечето хора влизат именно тука липсват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.