4 MOTION Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Безплатният хостинг на ХИТ.БГ не работи. Причината е сериозен срив на дисковия масив. Към момента работният срок за отстраняване е 9 август 2004 г. <{POST_SNAPBACK}> E pone da ne proveriavam na vseki 10 min . Hubavoto e che sa dali data . A niakoi moje li da mi pojasni malko poveche kakvo tochno e "diskov masiv" ,che ne sam mnogo na jasno ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 hit.bg preturpq seriozen sriffffff v sistemata . Dane nwe q opraatr skoro bati smotaniq sait Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 Всички потърпевши го получихме... За съжаление... A niakoi moje li da mi pojasni malko poveche kakvo tochno e "diskov masiv" Dane nwe q opraatr skoro bati smotaniq sait Щото нямаш сайт там,пък и не разбираш колко ценна информация има. Дисковият масив(този,в който има срив) е базата от хард-дискове на сървърите на хит.бг,където се съхранява базата данни за фрии сайтовете.Надявам се,обясних възможно най-разбираемо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 Най-ужасното е, че не мога да вляза във форума ни там, тамън ми е дошла музата за жестокости и смърт!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 Аз и без това не бях много доволен от хостинга там..не стига че е малко, ами и скоростта е много променлива, т.е. трафика е ужасен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.