Pisach Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 Някой да е забелязал лагване на *.hit.bg т.е. проблема ми се поручава с потребителските страници. Не ми се отварят или ако се отварят чакам мноого? И аз имам такава там и немога да я достигна даже и с фтп-то т.е. не е проблема в ИЕто??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 Проблемът с хит.бг е в това, че има време за изпълнение на заявките. При моите тестове на заявките се отговаря между 3 и 6 секунди. След получаване на ОК отговор скоростта е нормална Явно Орбител са възприели тази стъпка с цел ъдържане на лоада на машините. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 И не е от няколко дена това... от доста време вече е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted May 25, 2004 Author Share Posted May 25, 2004 При моите тестове на заявките се отговаря между 3 и 6 секунди. Какави 3 до 6 сек.?? При мен ако се отвори нещо, то и на 7 път и след 3-6 мин! Dreamer може би ти като админ и колега имаш по-висок приоритет?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 Какави 3 до 6 сек.?? При мен ако се отвори нещо, то и на 7 път и след 3-6 мин! Dreamer може би ти като админ и колега имаш по-висок приоритет?? Не виждам какво общо има Евроком с Орбител... аз права в Орбител нямам никакви за да имам някакъв приоритет към хит.бг. Факт е, че понякога така и не пристига одобрение за осъществяване на connection към hit.bg, което води до автоматичен timeout. support@hit.bg за оплаквания, независимо от ISP-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted May 25, 2004 Author Share Posted May 25, 2004 Не виждам какво общо има Евроком с Орбител... аз права в Орбител нямам никакви за да имам някакъв приоритет към хит.бг. @Dreamer Шегувах се....чак пък толква зле не съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 От няколко дена не мога да отварям сайтовете на hit.bg. В мен ли е проблена, глобален ли е, и ако е второто- знае ли някой на какво се дължи? Дайте идеи, моля ви, защото ми е важно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Проблемът с хит.бг се наблюдава вече от седмица(поне при мен).Пратих мейл на съпорта,ама ни звук,ни стон.Pisach при мене хавата е същата както при тебе . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Agarvaen, гледаш ли датата на постовете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 ми...не...МАле!!! Няма да поствам вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Поради хардуерни проблеми с дисковете на безплатния хостинг на Хит.бг работата му е спряна. Надяваме се проблемът да бъде отстранен скоро. Извиняваме се за неудобството. Много си е актуална темата даже От вчера са се скапали нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Естествено че е актуална, нали затова я възкресих. И проблема, пак казвам, не е от вчера! Но поне сега разбрах на какво се дължи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Agarvaen, гледаш ли датата на постовете? <{POST_SNAPBACK}> Аз имах подобен проблем допреди няколко дни и се обадих на телефоните, който са на договора за интернета. В момента го отварям без проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Imago, кое отваряш без проблем? http://www.hit.bg ? Това всеки го отваря. Става въпрос за това че в момента е спрян уеб хостинга- http://free.hit.bg , и всички сайтоне, които окончават на ".hit.bg" са долу! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 i na men ne mi otfarq hit.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 mn tupo, ama tipi4no za BG Link to comment Share on other sites More sharing options...
charovni Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Да, и аз го забелязвам. Сайта на НОЕЛ е там, и хич го няма напоследък http://www.noelcomputers.hit.bg/ Чавдар Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 tc mnogo lo6o taka ..qvno ima problemz ... nadqvam skoro da se normalizira vsi4ko 4e mi sa super nujni nqkolko saita na ....hit.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Вече работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Безплатният хостинг на ХИТ.БГ не работи. Причината е сериозен срив на дисковия масив. Към момента работният срок за отстраняване е 9 август 2004 г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafiot Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 http://www.hit.bg/ бачка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 http://www.hit.bg/ бачка. Ако може да следиш за какво става въпрос ще е идеално. За справка: http://www.hit.bg/freehosting/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Ужас! УЖАС!!! 3 сайта хоствах там... лелееее то подписа ми за тва не се вижда, ще го сменям... Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Ужас! УЖАС!!! 3 сайта хоствах там... лелееее то подписа ми за тва не се вижда, ще го сменям... <{POST_SNAPBACK}> Въпреки че беше казано ето официално писмо което получих, свързано с проблема " Привет! На 2 август 2004 г. в 15:00 ч. дисковият масив на ХИТ.БГ претърпя сериозен срив. В резултат, всички сайтове хостнати на ХИТ са недостъпни. Причините са форсмажорни. Полагаме усилия да отстраним проблема, включително с помощта на международни експерти. Към момента работният срок за това е 9 август 2004 г. Дисковете за безплатния хостинг на ХИТ.БГ работят с RAID5 технология. Тя триплира информация, за да избегне сривове. Гаранцията за непрекъсване на работата е 99.99% при отпадане на един от трите диска. Форсмажорни са причините за проблема. ХИТ.БГ е от онези 0,01% когато отпадат едновременно два от трите диска в масива. Полагаме всички усилия, за да отстраним повредата тук, в България. В контакт сме с чуждестранни експерти, които ще използваме при нужда. Работният срок за решаване на ситуацията е 9 август, понеделник. Имаме готовност да прехвърлим информацията на вече подготвената нова система незабавно. При всяко положение ще Ви пиша отново в понеделник (9 август) за развитието по темата. Искрено се извиняваме за главоболията, които Ви причиняваме! Ваш, Ники Горчилов Управител ХИТ.БГ ЕООД " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Всички потърпевши го получихме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.