drakonaa Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 от Коледа остана , но не е ли блек ексес не е за мен ... та некво парфюмче Лакоста Есентиал зеленко 125 мл ... сиг е на 120 мл пълно ... нз колко е нов , такаче слагам цена 35 кинта Link to comment Share on other sites More sharing options...
higherstate Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Само искам да те питам оригинален ли е парфмът и откъде е купен иначе имам интерес да го купя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakonaa Posted January 8, 2010 Author Share Posted January 8, 2010 Само искам да те питам оригинален ли е парфмът и откъде е купен иначе имам интерес да го купя... една мадама ми го изпрати за подарък от Гърция понеже когато бях на съзтезание й подарих фланела на България :Д , е те майна от къде да знам оригинален ли е или не ? ;д то вече не можеш да ги различиш , който иска да го види и да си реши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakonaa Posted January 9, 2010 Author Share Posted January 9, 2010 една мадама ми го изпрати за подарък от Гърция понеже когато бях на съзтезание й подарих фланела на България :Д , е те майна от къде да знам оригинален ли е или не ? ;д то вече не можеш да ги различиш , който иска да го види и да си реши. Замина в размяна на 2 килограма протеин за ключ е темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.