resonance Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Някой да е успял да пусне играта ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 не съм геймър и не мога да ти помогна... пускал съм единствено това - http://www.wesnoth.org/ - което като гледам е същия тип игра... точно от тия дето съвсем не са ми ясни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Да, и на убунту и на слакуер. Преди доста време беше и нямаше никакви проблеми. Мисля, че беше с инсталатор като тоя на Quake3 и UT, примерно, 3 клика некст и си готов. ПП Westnoth-a нещо хич не ме грабна, от тоя тип софт за линукс дето най-голямото му достойнство е, че е направен на ново и специално за линукс... Link to comment Share on other sites More sharing options...
resonance Posted January 7, 2010 Author Share Posted January 7, 2010 Всъщност инсталирах играта преди малко през Wine 1.0.1 но има някой проблеми. Един от тях е , че играта неработи през TCP/IP появява се следния прозорец на играта 'Error initializing TCP/IP connection. Please try again. Някой да има идея от как да се справя с това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Всъщност инсталирах играта преди малко през Wine 1.0.1 но има някой проблеми. Един от тях е , че играта неработи през TCP/IP появява се следния прозорец на играта 'Error initializing TCP/IP connection. Please try again. Някой да има идея от как да се справя с това. Wine, не ползвам никога. Единственото което ми идва на ум е да провериш правата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
resonance Posted January 8, 2010 Author Share Posted January 8, 2010 Справих се с проблема на този линк има обяснение кое как става. Всъшност всичко което направих е да инсталирам wine 1.0.1 след това свалих Heroes 3 Complete Gold от замунда записах исо файловете на диск и от там инсталатора си тръгва без проблем като на windows без допълните настройки или нещо такова. от линка се сваля едно архивче , като файловете се копират в system32 на wine П.С. Остава само да я подкарам през hamachi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.