hiperhaho Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Продавам акумулатор BOSCH SILVER. 100 A/h Акумулатора ми дойде с колата,но незнам колко е ползван,защото на колата си сложих моя нов.Този държи постоянен волтаж,но с ампеража незнам как е положението.Продавам го защото ми е непотребен,а го изкупуват с този ампераж на 40лв.Аз му искам 50лв,може и да свърши на някой работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinags Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Продавам акумулатор BOSCH SILVER. 100 A/h Акумулатора ми дойде с колата,но незнам колко е ползван,защото на колата си сложих моя нов.Този държи постоянен волтаж,но с ампеража незнам как е положението.Продавам го защото ми е непотребен,а го изкупуват с този ампераж на 40лв.Аз му искам 50лв,може и да свърши на някой работа. Откъде си, от кой град? С какви размери е акумулатора? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiperhaho Posted January 7, 2010 Author Share Posted January 7, 2010 Дължината е 35см,ширина 17см,височина 20см. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Дължината е 35см,ширина 17см,височина 20см. Заинтересован съм, след тест давам 60 лв ако всичко е ок.Пиши ми на ПМ да разменим координати или направо ме адни в скайп - An1m8oR_89 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiperhaho Posted January 9, 2010 Author Share Posted January 9, 2010 Акумулатора не държи ток.Темата е за затваряне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.