sarkis_999 Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 ПРОДАВАМ АПАРТАМЕНТ /ОТ СОБСТВЕНИК/ НАМИРА СЕ В: ГР. ПЛОВДИВ, КВ.КЪРШИЯКА, БУЛ. "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" № 95 СЪСТОИ СЕ ОТ: ХОЛ, КУХНЯ, СПАЛНЯ, КОРИДОР, БАНЯ-ТОАЛЕТНА, ТЕРАСА. С ИЗПОЛЗВАЕМА ПЛОЩ ОТ 46.05 КВ.М + ИЗБА. ИЗБЕНОТО ПОМЕЩЕНИЕ И ТЕРАСАТА НЕ ВЛИЗАТ В ГОРЕПОСОЧЕНАТА ПЛОЩ. ЖИЛИЩЕТО НЕ Е ПАНЕЛ, А Е ТУХЛА ЦЕНА: 19.500 ЕВРО Link to comment Share on other sites More sharing options...
gagarinboy Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 IMAM INTERES. TSENATA TVARDA LI E? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 А аз ще помоля и двамата, следващият път като пишете да си изключите Caps Lock-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarkis_999 Posted January 7, 2010 Author Share Posted January 7, 2010 IMAM INTERES. TSENATA TVARDA LI E? да, твърда е. това е крайна цена, но ако си сериозен 1000 евро падам /тоест ако сключим предварителен до края на седмицата/ в момента отивам да го показвам на едни хора, така че за малко няма да мога да пиша, може да се обаждате за инфо на тел. или да дойдете на място в 14.00 на голямия гигант на седмия етаж, № 95, бул. Васил Левски" Офертата за минус 1000 евро важи за всички, които имат парите кеш и са сериозни и реални купувачи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svetoslav Stalev Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Първо искам да се извиня, че се бъркам в темата, но до колкото съм запознат Големия и Малкия гигант са си 100% панели не знам какво точно имаш предвид под тухла ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
batmirko Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 А твоето е 100% спам на темата "пълзящ куфраж" (тухли незнам къде има) (системата е след като се положат арматури се налива с бетон или каквото слагат там) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarkis_999 Posted January 8, 2010 Author Share Posted January 8, 2010 Имота вече е продададен, Обявата не е актуална Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.