val4o0o0 Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Ще си позволя да направя една реклама на един филм. Искам само да кажа, че нито съм автор-а на филма нито някой от героите в него, просто живея в този град и познавам някой от тях знам колко много труд положиха и какво направиха без да дават една стотинка. Филма се казва: Teenage или в превод на български - Тинейджъри Линк: http://zamunda.net/details.php?id=203348 Информация ## Режисьор : Радостин Александров ## Сценарист : Радостин Александров ## В ролите : Радостин Александров, Светлин Иванов, Васил Димитров, Борислава Василева, Кирил Димитров, Елена Ангелова, Милен Благоев, Георги Китич, Антъни Иванов ## IMDB : Няма информация ## Държава : България ## Година : 2010 ## Времетраене : 53минути ## Резюме : Любителски филм направен от тийнейджъри. Идеята бе да се покаже с направата му, че има идеи за бъдещи проекти, но е трудно когато шансовете да се реализират са толкова нищожни. Във филма се проследява историята на Денис - момче, което се завръща във родният си град след като е бил няколко години във Англия. Когато среща старите си приятели разбира че нещата не са същите като преди и че всички са порастнали, а интересите им са станали съвсем различни. Тогава той вижда друга група тийнейджъри които са на другият полюс. Момчета, които гонят целите си и живеят за да сбъднат мечтите си. Разбира се има и момиче във цялата история, която обаче е в неподходящата компания... За критиците ще кажа само няколко думи : Критика за филма има много и ще се радвам да прочета някои интересни критики и да си взема бележки от тях. На който не му е харесал, съжалявам, за напред по-добре. Филма не успя да се завърши и има някои моменти в които се губи последователноста, но нямаше как да се реализират напълно идеите на автора... --- Критиките както е казано можете да ги зададете в торента, има критики и аз съм съгласен, но в тази държава в днешно време покрай всичко, кризата, хората дори като цяло не са хора на място, но изглежда, че има хора които следват мечтите си и се борят да ги осъществят. Хвърлете едно око Няма да съжалявате! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 на 30 минути филм 15 минути дават гафовете, поне е яко смях накрая Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.