samkijot Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 http://www.focus-news.net/?id=n1326006&chain=1 не знам, ама след като гръмнаха онзи стоев, този беше втория човек, който почна да разправя свободно из медиите разни истории за родния ъндърграунд ... и ся и него го убиха. не е ли нормална практика в "белите" страни, когато има рецедив от подобно естество, обекта да бъде поставян под някаква програма за защита? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 каква защита кви 5 лева кви свидетели тоя няма да липсва на никой ..... просто обикновен измамник , при това тъп щото след като видиш кво се случва с такива които разправят истории на ляво и на дясно за хора КОИТО НЕ СА ВИЖДАЛИ не е много умно да почнеш и ти.... Боби Цанков никога не се е срещал с повечето от хората които представя за свои супер добри приятели.... както и Г.Стоев..... просто тъпаци търсещи лесна слава Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 5, 2010 Author Share Posted January 5, 2010 а бе, хората не ги гърмят ей така показно посред бял ден в центъра на софия ... иначе няма спор, че този е боклук, но е факт, че като почна да говори разни работи - куршум. между другото този почна да ми прави впечатление от няколко месеца със статиите си във весник "уикенд" ... нищо чудно да е търсил и лесни пари - ще напиша това-онова, ще издам една-две книги разказвайтки истории за тези и онези, които ще се продават като топъл хляб и ще прибера тлъст чек. въпроса е, че този най-явно демонстрира, че се е познавал с доста хора ... само където те не могат да потвърдят това, щото май повечето не са сред живите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerv Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 От друга страна, ако се замисли човек, защо им е да го гърмят? Така един вид излиза, че нещата които е казвал са верни. А наш'те мафиоти може да са всякакви, ама не са глупави. По-скоро е ядосал някой друг, а не тези, за които разправя наляво и надясно, че ги познава и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 И е факт че М.Димитов който е бил подчинен на Жоро Илиев заяви пред цяла България че никога не е виждал Боби Цанков ..... ФАКТ. ФАКТ е че Б.Цанков публикува своите истории във вестник Шок , малко странно що го няма в Труд или 24 часа ? Всеки е чувал по няква история за някой подземен бос , а след като вече е умрял вече спокойно можеш да се представяш за най-добрия му приятел..... ПС : И само м/у другото Цанков е измамил достатъчно много хора , създал си е достатъчно много врагове..... просто момента за отмъщение е ИДЕАЛЕН , тези които са го убили просто преповтарят историят с Г.Стоев..... и всичко се преписва на "мафията" Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 5, 2010 Author Share Posted January 5, 2010 И е факт че М.Димитов който е бил подчинен на Жоро Илиев заяви пред цяла България че никога не е виждал Боби Цанков ..... ФАКТ.ФАКТ е че Б.Цанков публикува своите истории във вестник Шок , малко странно що го няма в Труд или 24 часа ? всеки може да каже всичко и никой не може да каже дали е така или не ... а ти ако смяташ Труд и 24 часа за "стойностни" вестници, много поздрави имаш от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Не съм казал че ги приемам за абсолютна истина , ама поне на първа страница няма някоя "сензационна" новина от сорта на "Азис си направи патката 25 санта"..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 5, 2010 Author Share Posted January 5, 2010 мисълта не ми беше, че този е еди какъв си ... лично аз познавам човек, който е бил измамен от този, когато работеше в радиото. въпроса е, че случая е идентичен като този с георги стоев - показно, посред бял ден, в центъра на софия. да, може някои хора да са използвали това, че той пише нещо някъде си и чрез този разстрел, да препратят разследването в някаква посока .... но също така е факт, че цанков в последно време почна да пише доста усилено из тези жълти издания (даже някъде прочетох, че имал вече готова книга). реклама, пари ... да, може, но имайки в предвид какво се случи с георги стоев, би трябвало да имаш нещо на ум, ако почваш да говориш такива неща .... или просто си много тъп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 не е ли нормална практика в "белите" страни, когато има рецедив от подобно естество, обекта да бъде поставян под някаква програма за защита? Така всеки втори ще тръгне да разправя просотии по медиите. Според мен другите 2ма са били охрана. Били са ранени, а Цанков убит - професионална работа. Доста показно, между другото. Можеше да го гръмнат в тях довечера...примерно или нещо друго, ама до Света Неделя ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Много издържа даже г-н Цанков, че и книга издаде. Знаех си, че ще го думнат рано или късно. Васко, много бързаш да приказваш, ама помисли ли си кой си слага главата в торбата в тия смутни времена да прави показен разстрел освен ако няма основателна причина? И ако тоя беше само лаладжия дали някой щеше да се занимава да го убива? Защото последно си спомням нито е евтино, нито е сигурно. Убийството показва, че явно не всички истории на Цанков са измислици. Каквито и да ги е дробил и колкото и да е подсолявал и прочее други подправки е казвал и неща не далече от истината. Защото ако бяха само фантастики той щеше да е по-удобен жив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 5, 2010 Author Share Posted January 5, 2010 Така всеки втори ще тръгне да разправя просотии по медиите. Според мен другите 2ма са били охрана. Били са ранени, а Цанков убит - професионална работа. Доста показно, между другото. Можеше да го гръмнат в тях довечера...примерно или нещо друго, ама до Света Неделя ... ами това би казало "ако някой проговори, очаква го това" ... затова се прави по този начин. само където никой не може да каже дали е точно това или просто някой е използвал вдигналата се патардия около него и чрез този показен разстрел насочва нещата точно в посоката, в която беше и при случая с георги стоев ... все пак за стоев никой не знаеше нищо, преди да почне да говори тук и там. някакъв от ъндърграунд контингента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 абе не е точно до света неделя, а до окръжна прокуратура. сигурно няма никаква връзка. ама никаква. да не говорим колко МВРта има наоколо и какво полицейско присъствие. ама няма проблеми и няма логическа връзка. бойко е шеф на МВР - убийства на "бизнесмени" по едно на месец минимум. бойко е кмет - тишина. бойко е премиер - почнаха се отново. хич няма връзка между бойко и органзиирането на полицията като най-мощната мафиотска структура. никаква. а боби цанков отдавна се знае че е завлякъл неправилен човек с неудобно голяма сума пари. а някои хора не могат да търпят безкрайно подобен удар по репутацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Всеки е чувал по няква история за някой подземен бос , а след като вече е умрял вече спокойно можеш да се представяш за най-добрия му приятел....." С Репата , Тиквата , Вишната и Компира сме яли и пили на една маса , ама айде да не отварям дума да не ми взривят голфа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=459630 Защо си мислите, че за клюки някой го *бе в България? Този си беше мошеник от едно време, за клюки ще го трепят... Всичко е за пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Когато един измамник стане прекалено известен, това му вреди на кариерата. Дето се вика, всички го познават, и никой не му се връзва на измамите. И вероятно е решил човекът да смени бизнеса от измами на изнудване. За което трепането си е повече от логичен завършек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Тая квачка Венета Райкова в момента рони сълзи по Нова, чак жал ми става Добре, че свърши преди да се е обезводнила.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 абе не е точно до света неделя, а до окръжна прокуратура. сигурно няма никаква връзка. ама никаква. да не говорим колко МВРта има наоколо и какво полицейско присъствие.ама няма проблеми и няма логическа връзка. бойко е шеф на МВР - убийства на "бизнесмени" по едно на месец минимум. бойко е кмет - тишина. бойко е премиер - почнаха се отново. хич няма връзка между бойко и органзиирането на полицията като най-мощната мафиотска структура. никаква. а боби цанков отдавна се знае че е завлякъл неправилен човек с неудобно голяма сума пари. а някои хора не могат да търпят безкрайно подобен удар по репутацията. Тва за връката на бойко с публични убийства докато е бил главен секретар, кмет и министър-прецедател можеш ли да ми го обясниш, защото лично аз наистина не хвщам връзка. По статията, която е постнал Ветим пише, че тва убийство било за преразпределяне на нарркобизнеса. Е тогава какво-излиза, че този се е занимавал с бизнес на наркотици ли ?! Аз и нещо друго се питам- тоя пич вижда, че не води много спкоен живот, че постоянно се пази от този и онзи и трепери и ходи с охрана и има заплахи към него и т.н., а човека има семесйвто- дете ,жена. Толкова ли е гламав въпреки тях той да продължава с всичко това, което прави каквото и да е било. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Толкова ли е гламав въпреки тях той да продължава с всичко това, което прави каквото и да е било. Добре де ти можеш ли да ми обясниш защо изобщо някой би тръгнал да употребява наркотици след като знае за всички проблеми с тях? Или пък да ги разпространява? В този ред на мисли колко гламав трябва да си за да караш в града със 120 и да минаваш като изтребител на червено за ляв завой засичайки поне 3ма ... тъпо нали... ама го правят маса хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Това, на което съм по-склонен да вярвам, е че системно е информирал полицията за определени престъпни действия. Говори се, че залавянето на бандата занимаваща се с отвличанията е благодарение и на него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Тва за връката на бойко с публични убийства докато е бил главен секретар, кмет и министър-прецедател можеш ли да ми го обясниш, защото лично аз наистина не хвщам връзка. Бойко главен секретар - има власт в полицията, има застреляни "известни бизнесмени". Бойко кмет (найвно смятайки се, че няма власт в полицията вече) - няма застреляни "известни бизнесмени". Бойко премиер (той коли и беси) - пак има застреляни "известни бизнесмени". Чат? Аз харесвах Боби Цанков. Изобщо не знам какъв е, що е, лъгал ли е, не е ли. Аз му слушах предаването едно време и ми харесваше.Сега ми е неприятно, че е мъртъв. Наистина е странно - 2 пъти му слагат бомба, 1 път го гърмяли, сигурно хиляди заплахи ...ми пич, що не си в някой затънтен град в Монтана или Вермонт, а се шматкаш насред София. Сигурно е бил на принципа "It's better to be dead and cool than alive but not cool". Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfc1990 Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Може да беше мошенник но толкова опити за убийство и заплахи просто не идват ей така.Мн добре знаеше за нещата в подземния свят,прочетете книгите за Жоро и Васко Илиеви и ще видите ква роля е имал Боби Цанков ,бил е посредник между групировките преди години Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Много издържа даже г-н Цанков, че и книга издаде. Знаех си, че ще го думнат рано или късно.---------- Защото ако бяха само фантастики той щеше да е по-удобен жив. Вероятно го е застрелял издателя му. Представи си сега, след такава реклама, как ще скокнат продажбите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Карбовски: Боби Цанков е убит заради пари Боби Цанков по всяка вероятност е убит заради пари, които е дължал на някой от сенчестия бизнес. Такива подозрения изказа пред Pro.bg журналистът Мартин Карбовски. Той е автор на няколко разследвания за радио и телевизионните игри, с които Боби Цанков стана популярен преди десетина години. Добре известно е обаче, че мъртвите не връщат пари и никой "бизнесмен" няма да си гръмне длъжника. Според Карбовски, Боби Цанков не е играл някаква роля, а в тази ситуация по-скоро е дължал пари на хора, на които не би трябвало да им дължиш пари. Цанков често казвал, че балъците нямат свършване и си позволявал охрана, която струвала по 1000 лева на ден. "Най-обидното в цялата история е репликата, че е скандален журналист - човек, който никога не е написал един материал и не е направил нищо журналистическо. Скандалното бе, че разиграваше хората, които се опитваха да го съдят", каза още Карбовски. Не е лошо Мартин обаче да се замисли дали някога той като разследващ журналист е разкривал нещо подобно на нещата, които написа Боби Цанков. А че последният беше мошеник, е повече от ясно, пише vip-bg.info. "Не трябва да се мисли, че е свитнат, защото е голям бандит. Всъщност много хора го мислеха за големия бандит. Напоследък имаше големи харчове покрай делата, които се водят, и много хора му бяха набрали, много хора беше раздразнил, не знам защо", разказа Мартин Карбовски. Журналистът каза, че най-важното според него е, че не мафията е убила Боби Цанков. Умник. "Съдът е виновен, защото отдавна трябваше да го прати в затвора за дребните му мошеничества и сега щеше да бъде жив. Правосъдната система е виновна, че не раздаде правосъдие и щеше да спаси животеца на това момче", заключи Карбовски. Той с видимо удоволствие се включва в хора на тези гении, Ваня Червенкова например, които вадят безумното твърдение, че някой незнаен отмъстител е убил Боби Цанков, защото го е завлякъл със двеста-триста лева, или дори 1000 лева. Което само по себе си е подозрително, защото очевидно се стреми да насочи общественото мнение в грешната посока на тази повече от идиотска версия. „Боби Цанков не беше бандит, който прави големи работи, а такъв, който завлича балъци. Това е смешното и тъжното в тази ситуация", завърши Карбовски. hotnews.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Браво момък! Намери кой да цитираш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Е ся не съм казал, че е някакав капацитет или нещо, просто видях статия, която реших да я постна тука и може би ще бъда интересна за някои. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.