paagrio Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Ще има инфлация как няма да има, аз затова отидох в далечна Австралия, независима икономика, не воюва изобщо и никой не смята да я напада и същевременно има силни съюзници за които мога да се бия за да качвам опит. Хлябът вече е под 70 цента а заплатата ми за производство 2 скил е 4,50 долара (1 долар=0,02 злато). В родината ще се върна само като бизнесмен и то след бая време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Инфлацията почна да се усеща.Заплатата ми от 6 лв стана на 4 На мен пък ми я качиха от 8 на 8.5 Живот си живея аз.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 аз пък работя за 3 ама хляб 2звезди ми е 0,80 оръжие една звезда е 2,70 и ми е перфектно бизнес не искам да правя така че не ми трябват повече пари сигурно като направя 4левел производство ще се върна в БГ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 5, 2010 Author Share Posted February 5, 2010 България сега пък е тръгнала да се срива отвътре. Работа за бебетата няма, инфлация голяма... Днес имаше избори за президент, дано новите са по-добри. @paagrio и аз от вчера съм там. За 5 дни - 1 злато се прави, а с организацията пък ще си взимам евтини неща от бг, защото в Австралия има някои прекалено скъпи стоки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
smirn0ff Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Прочетохте ли за новия икономически модул мисля че ще става все по интересна играта ето линк http://www.erepublik.com/en/article/-1-1184864/1/20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Започнах да си играя да купувам и продавам злато и валута с цел печалба. Но при продажбата на валута, цената е еднаква при всички и моята обява например излиза чак на 16-та страница... до там никой няма да стигне, за да си купи валута на цената, която е и на първа страница. Въпросът ми е има ли някой идея как да докарам по-напред офертата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 7, 2010 Author Share Posted February 7, 2010 Не е работа, подредбата е по възраст на сделката, гледай някой плаващ пазар, за да имаш повече печалба... Номера е да държиш някаква висока оферта дълго време и после като е ъпдейтнеш ще се появи доста напред... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Не е работа, подредбата е по възраст на сделката, гледай някой плаващ пазар, за да имаш повече печалба... Номера е да държиш някаква висока оферта дълго време и после като е ъпдейтнеш ще се появи доста напред... Дай пример за плаващ пазар. Сега, като имам оферта в дадена страна, това значи, че не мога да се преместя в друга държава и да пусна друга оферта, така ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 7, 2010 Author Share Posted February 7, 2010 Мне, валутната борса можеш да си е ръчкаш отвсякъде. Можеш да си махнеш и офертата по всяко време. За да ти се задейства курс продава дадена валута, сложи някаква малка сума злато (пр. 0.01), която да я продаваш много скъпо и веднага ти се отваря търговията с валутата.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 много гадни спекуланти са в тоя монетен пазар. Наскоро взех швейцарски франкове за по 0,02 злато (зеления курс беше към 48 франка за 1 злато) и сега като скокна до 0,03 (31,41 зелен курс) измекярите продължават да държат курс купува над 50. ама така е като няма централни банки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 7, 2010 Author Share Posted February 7, 2010 Ами да, в повечето случаи си прецакан. Има големи спекуланти, които разполагат с много злато и лесно манипулират пазара. Например корпорации с по над 200-300 злато... Плаващ пазар има в държави с малко население, например в Парагвай пуснах някаква смешна оферта, за да ми отвори валутата, горе-долу 0.21 злато, и беше на двоен курс, та ми го купиха сигурно по погрешка, жалко, че не бях сложил повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 outdated. deleted by user. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Офф е*и му майката за 2ри път изпускам да работя 1 ден а тия 5 голд ми трябват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 8, 2010 Author Share Posted February 8, 2010 кво се прави ако във финансовата страница на компанията си не можеш да видиш баланса за последните седмици? тва някакво яко забавяне в рефреша ли е или бъг в компанията? на три браузъра все същия резултат. най-новата седмица със смислени статистики ми е предпоследната на януари, за следващата сменя само етикета, но не и стойностите за приходи и разходи. февруари пък въобще не може да бъде цъкнат. Такава си е Не си ли си правил сметката горе-долу? Ето този сайт ми се струва най-добър за целта http://www.egobba.de/company.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 9, 2010 Author Share Posted February 9, 2010 Излезе още информация за новостите http://blog.ebulgaria.biz/2010/02/08/новият-модул-управление-на-времето-пр/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 13, 2010 Author Share Posted February 13, 2010 Събрани са пари за болница. Подкрепете Пловдив като гласувате тук http://ubgc-anketi.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Някой може ли да ми даде линк за 'tool' който да показва къде в момента е най-висока заплатата (примерно в злато като универсална валута) в света за дадена професия и скил? :o Намерих нещо подобно но е последно update-нато преди 33 седмици -_- ( http://ereptools.net/salaries ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Нещо почна да ми омръзва,та чак забравям да кликна по 2 пъти на ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 ако си с firefox може да си сложиш добавката erepublik+ която автоматично ти смята всичко в злато. както и куп други благинки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 outdated. deleted by user. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Само се чудя моя дебил за какво яде по 2 хляба на ден,пък и второ качество.Ще ме кара да му копувам 1 и да стои гладен Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka04 Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 И при мен има същия проблем Сега ми казаха, че в Бразилия се взимало доста повече пари отколкото в България - тези които ги дават за нулев скил на работата там - ги дават тук за 4-ти; Там се пиша: Sakata_gr и съм 14левел - който иска малко хелп да заповяда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 22, 2010 Author Share Posted February 22, 2010 Тъй като доста сме в чужбина, нека да подпомогнем бг икономиката като пазаруваме неща от Бг, най-малко q1 хляб и q1 оръжия са ни сред най-евтините, така че ако имате нужда може да пишете на организацията ми http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2603816 или на новосформираната държавна агенция за търговия http://www.erepublik.com/en/organization/2801510 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Ако някой още не е гласувал, да ми каже тук или в играта (ULTRABOTEV ми е ника), пращам билети да дойде да гласува в Русе за мен и да се върне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 outdated. deleted by user. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.