Vetim Posted January 27, 2010 Author Share Posted January 27, 2010 понеже се регнах вчера след репортажа на пробг във Варна (сега разбирам, че като чели не е най- добрият избор) може ли да ми преразкажеш какво се е случило за тази една година с еБГ, че сме в това положение. М/у другото съм фен на HOI поредицата и има сериозно разминаване в ресурсните находища (поне на балканите) ... да не говорим за БГ ! В момента имаме само Grain ... Създателите са румънци, естествено ще ни цакат отвсякъде. Ресурсите дават огромно предимство за икономиката на една страна. Да кажеш, че в Дунавската равнина житото е "в нормата", а не че района е с висок добив е смешно, както и дърводобива да ни е нисък, просто смешна история... Историята я имаше някъде, както казах отскоро съм и нито съм е чел, нито нищо. Главното е, че сме съюзниците са ни едни от най-добрите. 3ти ден играта не ми дава да ям ляб и да ми се вдигне здравето, а съм се запасил с качествени хлябове. от днес явно няма и да работя или тренирам. някой друг с подобни проблеми?edit: я! ъпна ми се здравето най-сетне. имали били некви атаки от хаксори и за тва. ако може да се вярва на такива слухове де. Пада ли ти здравето като не ядеш? Моя работодател ме цака с топла бира.Днес ми вдигна заплатата на 5 кинта при най висока заплата за моето работно ниво 6.10 Утре ако още я има офертата напускам. Както обясних това не е цакане, много зависи от пазара. Като аз влизах на работа, заплатите се конкуриха по над 8, след това паднаха и сега са едва около 6 и нещо, макс 7... Пък и всеки си изчислява за своята си фирма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Един бърз въпрос - днес станах 5lvl и нещо не мога да се оправя >< Как мога да участвам в битка? Като цъкна на training grounds->battles you can fight in ми дава there are no battles you can fight in...Но пък това го пробвах и още на 3ти lvl и пак същото ми даваше :о Намирам се във Варна (Q5 болница) и доколкото разбрах от това което прочетох тея дни, на 5ти лвл би трябвало да мога да участвам в битка,след което да се излекувам в болницата във Варна и => да ми вдигне wellness-a с +50? Ако греша ме поправете Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 outdated. deleted by user. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 29, 2010 Author Share Posted January 29, 2010 а има ли въобще битки в момента по които еБГ да е страна? питам, щото аз се самозаточих в далечния изток при братушките да трупам богатство, поради нереалните заплати в родината. аз тази сутрин се бих на страната на англия като съюзник, но не разбрах дали защото е съюзник на еБг или на еРусия. Kaто си в друга страна се биеш само в нейните битки. В момента няма битка в Бг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Някаква идея как да си кача уелнеса най бързо и ефективно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Някаква идея как да си кача уелнеса най бързо и ефективно? Болница и подаръци... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Еми у сръбско няма подаръци или пак се е бъгнало.Купих си 4 ляба Q4 да видя какво ще стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 С тая умряла заплата от 1.50лв на ден и лиспата на война,ще си умра на 5lvl усещам Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Еми у сръбско няма подаръци или пак се е бъгнало.Купих си 4 ляба Q4 да видя какво ще стане. Аз също съм в Сърбия и има подаръци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Тая игра нещо превъртя тотално. Имам 29 динара. Когато, обаче, отида на Market пише, че имам 4... а 4 имах преди да си купя останалите 19 и преди да работя, за да станат сегашните 29. И сега не ми дава да си купя нищо - като пробвам, на всяка оферта ми казва - no longer available. Направоо... шонк! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Изтрии си кукитата.На мен ми показваше че имам 55 уелнес а аз имах 35 и не можех да се хийлна.Изтрих ги и се оправи всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Изтрии си кукитата.На мен ми показваше че имам 55 уелнес а аз имах 35 и не можех да се хийлна.Изтрих ги и се оправи всичко. Изтрих ги и пак не става... ще изчакам още време, надявам се да се оправи, освен ако не е в мен проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Изтрии си кукитата.На мен ми показваше че имам 55 уелнес а аз имах 35 и не можех да се хийлна.Изтрих ги и се оправи всичко. Не помага триенето. Преместих се от БГ в Сърбия, но като отида да си търся работа ми показва че съм в България... Като цяло играта си е доста бъгава... И това не е някакъв клиентски кеш защото и с други браузъри ми показва същото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
smirn0ff Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 До 3 4аса даже и по малко ще се оправи ся виждам ,че Пловдив го освобождаваме довечера най после България ще е цяла Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Станах 8лвл днес,но просто не виждам смисъл да се гаврят с мен в еБългария с заплата 2.5лева на ден като хляба q2 е >2.60 >< Взех 5злато от 6лвл +5злато от човек който invite-нах та поне това ме спасява за сега... Но все пак къде ще ми предложите да емигрирам, за да получавам по-голяма заплата ? :/ Все пак ако може да са от Phoenix съюза,че да не съм пълен предател Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Станах 8лвл днес,но просто не виждам смисъл да се гаврят с мен в еБългария с заплата 2.5лева на ден като хляба q2 е >2.60 > Виж какво съм писал горе за моята емиграция. А също можеш да провериш и колко пари плащат за определена позиция във всяка една държава. Аз вече взимам 8 за 3-то ниво работа в продукцията, но виждам, че максимум тук дават 17 със 7 ниво и нагоре. За сметка на това, в добива дават 34 за 7-мо ниво и нагоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 outdated. deleted by user. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 2, 2010 Author Share Posted February 2, 2010 в русия също не е лошо положението откъм заплати и цени на материали. в добива заплатите са най-доволни от ниво 3 нагоре, в производството между 3то и 5то ниво заплатите не са толкова изгодни, но се преживява и с тях лесно. на мен един бивш шеф ми подари компанията сега имам пица хът в русия с никакви работници, 200 рубли кеш и никви суровини. изкупната цена на хляба кач.1 е 0,52 рубли, а матриала е 0,36 рубли в момента. откъде да се осведомя от един матриал колко ляба се правят и колко бачкатори ми трябват за целта? 1 зърно + 1 продуктивност = 1 хляб. Продуктивността зависи от много неща. Предимно колко човека е компанията, здравето и скилл. Иначе в ход е масова инфлация. Заплатите и цените ще стават все по-ниски, така че гледайте да не се презапасявате и да си държите работното място... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Аз правя по 3 продукта на ден в началото и 1 не можех да направя.У сръбско си е най-добре сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 на някой трябва ли му къща първо ниво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 5, 2010 Author Share Posted February 5, 2010 Ето какви нововъведения се предвиждат. Новия икономически модул Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 супер от кога ще са тези нововъведения с тези промени ще стане 5пъти по интересна играта няма да е по едно цъкане на ден btw приятелката ми играе една игра ladypopular с тези нововъведения ще заприлича на нея малко за времето става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Инфлацията почна да се усеща.Заплатата ми от 6 лв стана на 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 5, 2010 Author Share Posted February 5, 2010 Нали било най-добре в сръбско? Инфлацията започна още преди 2 седмици. Тогава заплатите рязко взеха да падат. Аз се ориентирах по-на юг. Сега за 5 дни - 1 злато. Само Китай май не ги е ударило, иначе добивните работи в САЩ и Русия са може би най-добри в цял свят, но пусто сме се хванали с това производство Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 ей гледам българия е цяла вече замислям се да не се върна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.