w00x Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Че аз да не съм при врага перманентно? Пък и се бия само срещу Индия и Малайзия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Вече съм 7ми левел и съм във Варна, няма ли да нападаме някой? Унищожение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 15, 2010 Author Share Posted January 15, 2010 Имаше подмятания, че ЕДЕН ще подхванат Англия, след Германия и Франция. Почна се Само че Англия има 9 съюза зад гърба и ще ги смачкаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 колко още трябва да чакам за гражданство ? мислех че става бързо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 15, 2010 Author Share Posted January 15, 2010 Казаха ти... 80 човека на месец макс Към този момент и по-малко, гражданството май трябва само за избори и политика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 значи да се отказвам и да се примиря със сръбско You cannot move in this country because it is involved in a war with your country как да се преместя сега тая игра ме дразни вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 15, 2010 Author Share Posted January 15, 2010 значи да се отказвам и да се примиря със сръбско You cannot move in this country because it is involved in a war with your country как да се преместя сега тая игра ме дразни вече Ми къде само обикаляш Сигурно трябва да пътуваш първо до неутрална зона, т.е. ще ти коства 2 билета. (само предполагам, не ми се е налагало) Иначе за сега се примири, то моето като е бг, пък съм в Сърбия същия к*р Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 ми искам в UK коя е неутрална зона ще се прехвърля щом трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 15, 2010 Author Share Posted January 15, 2010 Всъщност ако си в Румъния трябва да можеш да се преместиш, но заради съюза с Полша може да те хваща. България може да е неутралната. Не воюва в момента с Румъния (където трябва да си) и с Англия. Може да пробваш с някоя екзотична, която си избереш, стига да не е в съюз с Полша, не е толкова сложно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 и в българия не дава както и да е оправих се първо се прехвърлих в босна от там в южна африка и от там в лондон най-после ама нещо от 32wellness паднах на 25 от къде да отида в болница edit: сега видях че трябва да се бия за да ползвам болницата Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 с подараци може да качваш 10 wellness на ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 По добре отиди в Сибир.Там е най евтино златото.Аз мисля да ходя след 3 дена там и да почвам здраво бачкане Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 и в българия не дава както и да е оправих се първо се прехвърлих в босна от там в южна африка и от там в лондон най-после ама нещо от 32wellness паднах на 25 от къде да отида в болница edit: сега видях че трябва да се бия за да ползвам болницата Трябва да имаш 40 уелнес, за да се биеш. Проблемче имаш в момента. Трябва да вдигнеш 15 уелнес, за да може да участваш в битка и да се излекуваш в болницата. Аз съм супер доволен от Китай. Само дето в момента не се бият с никой и не мога да си вдигна уелнеса, но съм на 69, та ще устискам докато някой започне битка. 2 дни съм тук и имам вече 11 кинта. Работя за 6.1 на ден. Казвам ви, идвайте и няма да съжалявате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smirn0ff Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 http://www.erepublik.com/en/article/-check-edited--1147672/1/20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 искам да попитам заслужава ли си да си купя къща ? гледам че по 1 звезда са ~100-200 и какво оръжие да си взема 4 или 5 звезди разликата е огромна 4звезди е ~15 а 5 е ~30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Значи до колкото знам 1 оръжие се използва само за 1 атака.Така че по добре вземи 3 4то ниво а не 1 5то.Макар че с 1 5то и достатъчно сила правиш по 100 дмг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 На мене цялата работа с фирмите ми изглежда супер сложна. Имам едно такова чувство, че като си направя организация и фирма, само ще съ хвърля парите на вятъра. Четох тая статия за фирмите, която Vetim даде по-нагоре и то излиза, че в повечето случаи няма да ти върви добре фирмата. Просто зависи от прекалено много фактори - като започнем от това какво всъщност прави, та докато стигнем до здравето на работниците, ембарго и т.н. До ден-два трябва да имам над 20 злато и мисля да ги вложа в една фирма. Някой пробва ли вече? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 На мене цялата работа с фирмите ми изглежда супер сложна. Имам едно такова чувство, че като си направя организация и фирма, само ще съ хвърля парите на вятъра. Четох тая статия за фирмите, която Vetim даде по-нагоре и то излиза, че в повечето случаи няма да ти върви добре фирмата. Просто зависи от прекалено много фактори - като започнем от това какво всъщност прави, та докато стигнем до здравето на работниците, ембарго и т.н. До ден-два трябва да имам над 20 злато и мисля да ги вложа в една фирма. Някой пробва ли вече? Как успя да направиш толкова много пари? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Как успя да направиш толкова много пари? бебета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Добре де, ще има ли момент в тая игра, в който да ми отнема повече от 1 минута на ден. Добре, че е the-west, та имам какво да правя в офиса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 ако си направиш вестник и пишеш за него може и да ти отнеме повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 We are sorry to inform you that your citizenship request has been denied. You can apply for citizenship again in 5 days. WTF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Не си достоен Българин. А на мен ми вдигнаха заплатата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Абе достоен е,просто след 14 дена се прекратява requesta му.И трябва наново да го пише. А тия турци мама им стара заради тях ся тряа пак 30 дена нон-стоп да работя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Абе достоен е,просто след 14 дена се прекратява requesta му.И трябва наново да го пише. А тия турци мама им стара заради тях ся тряа пак 30 дена нон-стоп да работя. е, аз рекуеста го пуснах преди не повече от 5-6 дена, когато се преместих във Варна... та аз преди 14 дена се регистрирах. Е ще чакам то се е видяло, просто не разбрах защо не се получи сега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.