valiomin Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Става вапрос за корса В 1.2 16v. Ако някой може да ми каже и каде в Пловдив има добър сервиз за газови уредби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Става вапрос за корса В 1.2 16v. Ако някой може да ми каже и каде в Пловдив има добър сервиз за газови уредби. А ти към каква си се насочил? Обикновена или газов инжекцион? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valiomin Posted January 5, 2010 Author Share Posted January 5, 2010 Газовия инжекцион е доста пари, а ми казаха, че за коли пълен инжекцион може да се сложи само газов инжекцион. Ако може бих сложил обикновенна газова. Ако имам 1000 лева естествено бих сложил ГИ, но понеже ги нямам и затова ме интересува дали ще мога да сложа обикновенна (а и дочух, че можело). Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Каква е колата? Принципно слагат обикновена газ ако си с метални колектори, щото пластмасовите се пръскат, макар че чувам вече, че много хора слагат обикновена газ и с пластмасови и нямат проблеми. Обикновената газ уж преебава двигателя повече от ГИ, особено на коли които са пълен инжекцион, а и дава по-голям разход от ГИ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valiomin Posted January 6, 2010 Author Share Posted January 6, 2010 Колата е опел корса 1.2i 16v 1999 година производство. Пълен инжекцион е и е с пластмасови колектори. За сега имам интерес към http://www.fobos-bg.com/fobosnew/index.php...&Itemid=141 . Ама 900 лева е ГИ, а обикновенната около 450 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Разхода е по -голям от ГИ и мирише на ГАЗ. За това си сложи ГИ да ти е мирна главата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valiomin Posted January 23, 2010 Author Share Posted January 23, 2010 Предложете къде в Пловдив да сложа газов инжекцион. Къде е най-добрият сервиз в съотношение цена-качество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Предложете къде в Пловдив да сложа газов инжекцион. Къде е най-добрият сервиз в съотношение цена-качество. http://www.autogas-center.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Става вапрос за корса В 1.2 16v. Ако някой може да ми каже и каде в Пловдив има добър сервиз за газови уредби. Никаква. Предполагам ти гори към 7 градско - какво толкова ще спестиш на фона на бъдещи проблеми с работата на бензин, идващи от неизползване на бензиновата система, зацапване на инжекторите и тн, освен това докато си избиеш 900те лева газова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Di4o Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Имам Корса 99г. 1,0 - разход на бензин 4,7 извънградско (до морето) - супер спокойно каране и малко под 6 на 100 градско - всичко това е през лятото, за зимата няма да коментирам. Колкото и да струва 1 литър бензин не мисля че разликата с газта ще бъде толкова голяма че да си избия близо 1000 лв за газов инжекцион, да не говорим за цената на ремонтите, които ще доведе карането на газ - това е и моя съвет към теб - ако ти гори толкова и на теб не вижда защо ще слагаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valiomin Posted February 16, 2010 Author Share Posted February 16, 2010 Колеги мисля, че сте прави и ще си карам на бензин. Благодаря за мненията бяхте полезни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.