torbalan Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Имам един телефон-гсм,който няколко месеца не бях го зареждал и неска като го отворих , виядх че батерията се подула ..и не ще да ми се зарежда... Има ли някъф лек за това, нова не ми се купува, старата не би трябвало да направи така, при положение че е ползвана макс 1-1.5 год./нова оргинална батерия/.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 .....Има ли някъф лек за това..... Да, купуваш си нова! В противен случай, следващата стъпка е или фойерверк със сивкав пушек, или ще ти се наложи да си купуваш и ново зарядно П.с. Поне марка и модел на апаратът да беше дал ли......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
torbalan Posted January 4, 2010 Author Share Posted January 4, 2010 Всъщност сега се оказа че батерията се е заредила, въпреки че апарата/или поне екрана/ въобще не искаше да включи.. сега се надявам , да земе да отслабне за нокиа става дума... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Най-вероятно се е подул един елемент или два. Което ще рече, че е за хвърляне. Като не се зарежда много време батерията е нормално телефона да не може да запали изобщо, даже с включено зарядно. Не знам дали сменят елементи на такива батерии, но и да сменят няма смисъл. Купи си нова батерия направо. Тая нищо не става вече от нея. И да. Няма да отслабне. Най-много да се надуе и последния здрав елемент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.