Jump to content
BulForum.com

Търся сътрудници

Recommended Posts

Здравейте, имам малка каменоделска фирма в Пловдив.Търся си хора от близките села, които да ми намират поръчки за надгробни плочи или други изделия от мрамор и гранит. Предлагам добри цени и сериозен % от печалбата.0889437865 Иван

Здравейте, имам малка каменоделска фирма в Пловдив.Търся си хора от близките села, които да ми намират поръчки за надгробни плочи или други изделия от мрамор и гранит. Предлагам добри цени и сериозен % от печалбата.0889437865 Иван

колега разясни малко повече какво точно правиш и предлагаш,имам интерес.

колега разясни малко повече какво точно правиш и предлагаш,имам интерес.

www.toga-i.dir.bg Ето разгледай тук, мисля че ще добиеш ориентация. Иначе моята идея е да си намеря сътрудници от близките села, които да ми предлагат продукцията, защото знам, че на много места няма такива производители и се налага хората да ходят до града, при големите фирми или при братята роми по гробищата , а и там цените са по високи. Аз пък от своя страна не мога да съм навсякъде и да държа помещения под наем навсякъде и затова търся съдействие и взаимна изгода. Освен споменатото съм готов да обсъдя всякакви разумни предложения, за какъвто и да е тип продукция стига да мога да я произвеждам на моите машини.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...