Bulgaran Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Моля заключете темата. Продавам този рутер, пълна окомплектовка(като нов): На 2 месеца експлоатация е с оставаща гаранция към ЕРА . Рутера е още с найлончето върху него , а и мисля че е най големия модел на тази марка. Причина за продажбата е закупуването на друга марка рутер. Цена 56 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toncho_b4 Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Продавам този рутер, пълна окомплектовка(като нов): На 2 месеца експлоатация е с оставаща гаранция към ЕРА . Рутера е още с найлончето върху него , а и мисля че е най големия модел на тази марка. Причина за продажбата е закупуването на друга марка рутер. Цена 56 лева. Предвид неголемия интерес към обявата искам да попитам дали портовете му откъм жичната мрежа наистина са 4 по 1 гигабит и евентуално достига ли я тази скорост между два компютъра (трябва ми за връзка между два сървъра с гигабитови мрежи и локална такаваза другите )? В моя случай бих искал да го ползвам за DHCP сървър и суич за локалната ми мрежа, свойствата му на рутер практически не ми вършат работа, може би само за точка за достъп ще бъде от полза безжичната му връзка... Та ако отговаря на горните ми критерии съм склонен да го взема с лек коментар на цената... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted January 5, 2010 Author Share Posted January 5, 2010 Предвид неголемия интерес към обявата искам да попитам дали портовете му откъм жичната мрежа наистина са 4 по 1 гигабит и евентуално достига ли я тази скорост между два компютъра (трябва ми за връзка между два сървъра с гигабитови мрежи и локална такаваза другите )? В моя случай бих искал да го ползвам за DHCP сървър и суич за локалната ми мрежа, свойствата му на рутер практически не ми вършат работа, може би само за точка за достъп ще бъде от полза безжичната му връзка... Та ако отговаря на горните ми критерии съм склонен да го взема с лек коментар на цената... Незнам откъде черпите информация но рутера не поддържа 4 Х 1000 , справка тук За коментара само не ми стана ясно какъв да го направя или изобщо да махна цената ? Рутера е закупен на 17 ноември 2009 г до днес няма и 2 месеца...... Давам си му гаранционната карта от ЕРА Свалил съм 20 % от цената в момента . Дядо коледа мина @toncho_b4 ...., просто няма коментар , при положение че за по 45- 50 лева се продават рутери на по 5 -6 години 16-та употреба без гаранция. Руртера се сваля от продажба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Извинявам се за оф-а. От 3 мес. имам същия рутер. Мога да кажа само едно - перфектна машинка! Досега нито веднъж не е забил, не кълца скоростта, а wireless-a през 25см бетон дава full покритие (5 чертички). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.