DjCyPeRx Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Както си гледах филмче и изведнъж почна да пращи. Рестартирах преинсталирах драйвери стари нови всичко, но не става и не става.....всеки звук които излиза от ПЦто независимо през какви говорители и кой казал на звуковата карта пращи....дори и през предния панел изхода....картата в вградена cmedia 7.1 дъното е asus m2n-sli, ОС-а е 7-ца 64 битова, дъното е още гаранционно. Всичко ме води до мисълта че проблема е хадуерен в звуковата карта....има ли шанс да е нещо друго? ПП. Интересно, сега отворих кутията пипнах малко мъничките кутиики със звъковите "части" издухах прахта (макар че редовно си я издухвам) и звука спря да пращи.....все пак ме притеснява да не стане пак, пък дъното има още...4 месеца гаранция...а PCI слотовете ми трябват и незнам къде ще сложа нова звукова карта ако се прецака пак тази.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 По принцип шум и мърсотия влияят на звуковите карти, но не знам как стои въпроса с вградените. Подложи я на по-голямо натоварване и виж дали ще се разпращи пак. Ако се развали като нямаш гаранция, а PCI портовете ти трябват, има звукови карти на USB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted January 5, 2010 Author Share Posted January 5, 2010 точно няколко дена пак се разпращя.....пак духнах пипнах е леко....тръгна пак.....и след 5 часа пак се разпращя......ясно ми е вече....явно е хардуерен проблема....и ще го водя на гаранционния сервиз....дано е някоя спойка по лесно да го оправят.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.