kodi Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Продавам аквариум със размери дължина 80см,висок 60см,широк 35см дебелина на стъклото 6мм.Аквариума е със усилващи елементи ,5 години е ползван. 2 големи помпи-с дунапренен филтър засега отлично се справят със азотният цикъл едната е с дебит за 600 литров аквариум а другата я ползвам за обогатяване на водата с въздух.В комплекта влиза 300w нагревател с термостат и термометър който съм залепил около дъното. рибките са 10-ина ,6 златни ,2 телескопчета черни,2 анцитруса средно големи,има малко разстения на които не съм си правил труда да търся имената но само те "оцеляха" сред златните прасенца, камъчетата по дъното са специални шлифовани с размер достатъчно голям да не създава неприятности на рибите. Друго не се сещам,цена на комплекта 100лв. Нищо друго не продавам отделно освен аквариума. Ако някой има въпроси да пита на пм или тук.Да си остави тел номер имам безпл. минути на гсм-а ще го потърся и ще му кажа каквото го интерисува .Засега акваленда се намира в Кършака. сори че снимките за нищо не стават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.