Rafaello Posted May 24, 2004 Share Posted May 24, 2004 Moje li niakoi da kaje, taka za informacia... kakvi sa sarvarite na Warez.ru Kakvi hardove imat, kolko, kavi procesori... vsiakakva tehnicheska informacia. Mnogo mi e lubopitno! A ako moje da se slojat i snimki napravo ste vi pocherpia po edin oblak ! Predvaritelno balgodaria! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 24, 2004 Share Posted May 24, 2004 Nali ne si predstaviash che tova e edno (ili nikolko) PC sas edi si kolko harda i edi si kolko RAM? Tova sa edni mashinki, deto miazat malko na garderobi, a ma ne bash . Estestveno edna malka chast ot kapaciteta im se polzva za wareza. Niakade iz wareza imashe snimki na chast ot tezi "igrachki", a ma kade biaha..... i dali gi ima oshte.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted May 24, 2004 Author Share Posted May 24, 2004 Estestveno che ne si go predstaviam taka. Ama vse pak mi e lubopitno kak izglejda. i estestgveno kakvo ima v nego Haideee administratorite da kajat A snimkata oste ia ima na http://mirrors.evrocom.net/ Ako e taia de... Link to comment Share on other sites More sharing options...
guinness Posted May 24, 2004 Share Posted May 24, 2004 Прилича на автомат за кафе едит:последния пьт като ги видях бяха 2 на брои Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted May 24, 2004 Share Posted May 24, 2004 Gotina snimka! Ama pove4e prili4a na nqkakvo staro radio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted May 24, 2004 Share Posted May 24, 2004 Gotina snimka! Ama pove4e prili4a na nqkakvo staro radio! Мошни машини трябва да са. Дайте подробности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 A snimkata oste ia ima na http://mirrors.evrocom.net/ Ako e taia de... oooooooo : tva da ne prai kapy4ino ? /offtopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 На мен ми мяса на климатик с флопи бтв Прилича на ПЦ кутия но с малко по-особена подредба на устройствата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigCourage Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 Kolkoto i da vi se vigda smeshna tazi "kafe mashina" povecheto profesionalni serveri sa ot takav tip za da ima dobra ventilacia i barz dostap do HDD-tata za hot plug. Pri tiax ne se gleda dali shte se xaresa na niakoi koito iska kutiata mu da e kato platno na Van Gogh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.