Jump to content
BulForum.com

Servera na Warez.ru

Rafaello

Recommended Posts

Moje li niakoi da kaje, taka za informacia... kakvi sa sarvarite na Warez.ru :) Kakvi hardove imat, kolko, kavi procesori... vsiakakva tehnicheska informacia. Mnogo mi e lubopitno! A ako moje da se slojat i snimki napravo ste vi pocherpia po edin oblak ! :) Predvaritelno balgodaria!

Nali ne si predstaviash che tova e edno (ili nikolko) PC sas edi si kolko harda i edi si kolko RAM?

Tova sa edni mashinki, deto miazat malko na garderobi, a ma ne bash :) . Estestveno edna malka chast ot kapaciteta im se polzva za wareza. Niakade iz wareza imashe snimki na chast ot tezi "igrachki", a ma kade biaha..... i dali gi ima oshte....

Estestveno che ne si go predstaviam taka. Ama vse pak mi e lubopitno kak izglejda. i estestgveno kakvo ima v nego :) Haideee administratorite da kajat :) A snimkata oste ia ima na http://mirrors.evrocom.net/ Ako e taia de...

Gotina snimka! :punk  Ama pove4e prili4a na nqkakvo staro radio! ;)

Мошни машини трябва да са. Дайте подробности.

На мен ми мяса на климатик с флопи ;) :P

бтв Прилича на ПЦ кутия но с малко по-особена подредба на устройствата.

Kolkoto i da vi se vigda smeshna tazi "kafe mashina" povecheto profesionalni serveri sa ot takav tip za da ima dobra ventilacia i barz dostap do HDD-tata za hot plug. ;) Pri tiax ne se gleda dali shte se xaresa na niakoi koito iska kutiata mu da e kato platno na Van Gogh :tongue

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...