Slain Posted May 24, 2004 Share Posted May 24, 2004 един приятел търси кабелен модем ако някой продава да се обажда ! цена около 60лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qsilver Posted May 24, 2004 Share Posted May 24, 2004 Продавам моторола 4200 за 60 лв. Модемът е в перфектно състояние, даже в момента работи. Ако се интересуваш ми пиши на stanislaviliev@hotmail.com Stanislav Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 Аз също мога да ти предложа за 60 лв моторола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 25, 2004 Author Share Posted May 25, 2004 пича трябва да се е свързал с теб Qsilver virus мерси обаче ония вече дава само 50лв и мисля че ще се откажеш та ако някой дава за 50лв да звъннка Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 пича трябва да се е свързал с теб Qsilver virus мерси обаче ония вече дава само 50лв и мисля че ще се откажеш та ако някой дава за 50лв да звъннка бахти наглия пич ПС: абе Евроком-а да не са почнали да дават модеми без пари да се продават модеми за по 60 кинта ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 25, 2004 Author Share Posted May 25, 2004 еми той каза за 50-60лв а аз пуснах обявата за около 60 сега ми каза че дава 50лв тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 ПС: абе Евроком-а да не са почнали да дават модеми без пари да се продават модеми за по 60 кинта ? ami ne, ama za neznaeshtite, instalaciq s modem vtora upotreba, se zaplashta veche 24 leva mislq e taksata, no ne sym siguren dali vkliuchva dds ili ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 Което както веднъж-дваж коментирахме във форума не отговаря на истината. Таксата е 2-3 лева, както се посочва в инфо канала (води се включване след изключване). Таксата преди това бе 12 лева, която беше и 24 преди няколко месеца. Тази информация може да се потвърди от всеки офис на Евроком. Обадете се и питайте дали е 2-3 лева или 12 за по-голяма точност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 Обадете се и питайте дали е 2-3 лева или 12 за по-голяма точност. Май е 4лв без ДДС но не съм сигурен 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted May 26, 2004 Share Posted May 26, 2004 Dreamer, тва изобщо не е така! Преди два месаца си смених жилището и си ми взеха 24лв, като пичове, "за преместването на модема от един адрес на друг"! + 12лв за преместване и на телевизията! Мислех си, да се откажа от досегашния си абонамент и да се вържа като нов абонат със стар модем, ама отговорът беше "24лв за включване със стар модем +12лв за телевизията"! Да не говорим, че нямах 3 дни интернет и че ми объркаха и тарифата, вързвайки ме на най-костенурската! Виж, ако нещо са променили напоследък, може....Идва ми на акъла цяля плеяда от епитети по адрес на някои хора, ама няма да напиша нито един от тях, по обясними причини! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted May 26, 2004 Share Posted May 26, 2004 ami ne, ama za neznaeshtite, instalaciq s modem vtora upotreba, se zaplashta veche 24 leva mislq e taksata, no ne sym siguren dali vkliuchva dds ili ne имаш стара информация таксата е 12 лева със ддс а тксата за преместване е 2 лева за изкл и 2 лева за вкл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 26, 2004 Share Posted May 26, 2004 Marvin, това БЕШЕ така, но вече не е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.