firmajiq Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Продавам този: тунер. ЕДИТ: ПРОДАДЕН Купих го с намерение да го ползвам като кепчър, за да си прехвърля най-после видеокасетките на компа, а след това като имам време - и на ДВД-та. След 5-часова битка, не можах да го подкарам нормално през AV-входа. Най-доброто, което постигнах, беше черно-бяло видео + звук. Търсих други драйвери (това, което разбрах, е че тунерът е на основата на чип TW5600 на Trident), но не намерих. Не съм го тествал на телевизор. Продавам го на цената, на която е купен (32 лв.), като давам една седмица money-back гаранция, за да може някой по-разбиращ да пробва да го пусне и да го ползва, но да е спокоен, че няма да си даде парите за нещо дефектно. Комплектът е същият като на снимката в линка. За контакти - ЛС или скайп: miromannet . Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Поддържа ли PAL? Не успях да видя в описанието кои системи поддържа. Да не би някой да е "забравил" да пише, че е само за NTSC, защото по характеристики и описание много ми прилича на този тунер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted December 29, 2009 Author Share Posted December 29, 2009 Поддържа ли PAL?Не успях да видя в описанието кои системи поддържа. Да не би някой да е "забравил" да пише, че е само за NTSC, защото по характеристики и описание много ми прилича на този тунер. В софтуера, който идва на СД-то, има PAL, даже има и SECAM . Не съм го тествал на ТВ, а чрез входа по аудио и видео. Затова ми е странно, че входъд беше черно-бял. Затова и давам money-back гаранцията (не мога да го сменя, защото е само 1), да не би все пак тунерът да нещо дефектен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 В софтуера, който идва на СД-то, има PAL, даже има и SECAM . Не съм го тествал на ТВ, а чрез входа по аудио и видео. Затова ми е странно, че входъд беше черно-бял. Затова и давам money-back гаранцията (не мога да го сменя, защото е само 1), да не би все пак тунерът да нещо дефектен. Не питам какво поддържа софтуера, а какво може хардуера. И Nero-то поддържа DVD, но не може да го запише със CD-RW устройство . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted December 29, 2009 Author Share Posted December 29, 2009 Поддържа ли PAL?Не успях да видя в описанието кои системи поддържа. Да не би някой да е "забравил" да пише, че е само за NTSC, защото по характеристики и описание много ми прилича на този тунер. Не питам какво поддържа софтуера, а какво може хардуера. И Nero-то поддържа DVD, но не може да го запише със CD-RW устройство . . . На линка към Е-Бей моят тунер е точно вторият отляво надясно в първия ред. Прав си, че никъде не пише какви стандарти поддържа. В описанието пишеше, че се поддържа от Виста (което няма как да проверя, защото съм с ХР) - счетох, че не е възможно нещо, което се поддържа от Виста, да е само НТСЦ. Отново пояснявам, че ако по каквато и да е причина който го вземе е недоволен (може да не е дефектен, а да не му харесва на външен вид например ), до една седмица възстановявам парите. Както се казва "full money-back guarantie, no questions asked". Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted January 7, 2010 Author Share Posted January 7, 2010 Тунерчето все още седи... Ще трябва да намалям цената, май трябваше да е с 10%, значи - НОВА ЦЕНА: 28.50 лв. ЕДИТ: ПРОДАДЕН Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Миро, отдавна не е 10%, но като изключим стотинките - почти улучи. За да те улесня, помествам необходимото: - За продукти с цена под 10 лева, минималното понижение на цената е 1 лев.- За продукти с цена между 10 лева и 25 лева, минималното понижение на цената е 2 лева. - За продукти с цена между 25 лева и 100 лева, минималното понижение на цената е 5 лева. - За продукти с цена между 100 лева и 400 лева, минималното понижение на цената е 10 лева. - За продукти с цена между 400 лева и 1000 лева, минималното понижение на цената е 25 лева. - За продукти с цена между 1000 лева и 2000 лева, минималното понижение на цената е 50 лева. - За продукти над 2000 лева, минималното понижение на цената е 100 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.