Jump to content
BulForum.com

Продавам USB2.0 тунер с дистанционно

Recommended Posts

Продавам този: тунер. ЕДИТ: ПРОДАДЕН

Купих го с намерение да го ползвам като кепчър, за да си прехвърля най-после видеокасетките на компа, а след това като имам време - и на ДВД-та. След 5-часова битка, не можах да го подкарам нормално през AV-входа. Най-доброто, което постигнах, беше черно-бяло видео + звук. Търсих други драйвери (това, което разбрах, е че тунерът е на основата на чип TW5600 на Trident), но не намерих. Не съм го тествал на телевизор.

Продавам го на цената, на която е купен (32 лв.), като давам една седмица money-back гаранция, за да може някой по-разбиращ да пробва да го пусне и да го ползва, но да е спокоен, че няма да си даде парите за нещо дефектно. Комплектът е същият като на снимката в линка.

За контакти - ЛС или скайп: miromannet .

Поддържа ли PAL?

Не успях да видя в описанието кои системи поддържа.

Да не би някой да е "забравил" да пише, че е само за NTSC, защото по характеристики и описание много ми прилича на този тунер.

Поддържа ли PAL?

Да не би някой да е "забравил" да пише, че е само за NTSC, защото по характеристики и описание много ми прилича на този тунер.

В софтуера, който идва на СД-то, има PAL, даже има и SECAM :). Не съм го тествал на ТВ, а чрез входа по аудио и видео. Затова ми е странно, че входъд беше черно-бял. Затова и давам money-back гаранцията (не мога да го сменя, защото е само 1), да не би все пак тунерът да нещо дефектен.

В софтуера, който идва на СД-то, има PAL, даже има и SECAM :). Не съм го тествал на ТВ, а чрез входа по аудио и видео. Затова ми е странно, че входъд беше черно-бял. Затова и давам money-back гаранцията (не мога да го сменя, защото е само 1), да не би все пак тунерът да нещо дефектен.

Не питам какво поддържа софтуера, а какво може хардуера.

И Nero-то поддържа DVD, но не може да го запише със CD-RW устройство . . .

Поддържа ли PAL?

Не питам какво поддържа софтуера, а какво може хардуера.

И Nero-то поддържа DVD, но не може да го запише със CD-RW устройство . . .

На линка към Е-Бей моят тунер е точно вторият отляво надясно в първия ред. Прав си, че никъде не пише какви стандарти поддържа. В описанието пишеше, че се поддържа от Виста (което няма как да проверя, защото съм с ХР) - счетох, че не е възможно нещо, което се поддържа от Виста, да е само НТСЦ.

Отново пояснявам, че ако по каквато и да е причина който го вземе е недоволен (може да не е дефектен, а да не му харесва на външен вид например :) ), до една седмица възстановявам парите. Както се казва "full money-back guarantie, no questions asked".

• 2 weeks later...

Миро, отдавна не е 10%, но като изключим стотинките - почти улучи. :)

За да те улесня, помествам необходимото:

- За продукти с цена под 10 лева, минималното понижение на цената е 1 лев.

- За продукти с цена между 10 лева и 25 лева, минималното понижение на цената е 2 лева.

- За продукти с цена между 25 лева и 100 лева, минималното понижение на цената е 5 лева.

- За продукти с цена между 100 лева и 400 лева, минималното понижение на цената е 10 лева.

- За продукти с цена между 400 лева и 1000 лева, минималното понижение на цената е 25 лева.

- За продукти с цена между 1000 лева и 2000 лева, минималното понижение на цената е 50 лева.

- За продукти над 2000 лева, минималното понижение на цената е 100 лева.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...