mekiqbot Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Интересува ме кой/кои са официалните доставчици на gsm апарати за България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Most Computers (most.bg / mostbg.com) са един от официалните вносители ако въобще има повече от един официален. ЕДИТ: другият е Тотал телеком - http://www.totaltelecom.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Доколкото знам са Алфа Копи или поне преди година бяха те, защото си взех от тях запечатана Нокийка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Аз имам един друг въпрос и за да не пускам друга тема мисля тука да пиша. Та въпроса ми е относно така наречената European limited warranty ( http://www.nokia.bg/support/repair-and-recycle/repairandrecycle-main/warranty ). Има ли някъде аджеба в България където да се предлага такава гаранция? Тъй като след няколко месеца ще ми се налага да заминавам в Англия най-вероятно и такава 'екстра' е добре дошла :х Писах им на сайта и ми отговориха това : Гаранцията в България важи само и единственно за продукти, закупени от страната.. Ако закупите продукта си от България и имате фактура + гаранционна карта ще имате право да ползвате ограничената европейска гаранция за телефон и на територията на Евпопейския Съюз. С уважение, Nokia Care Стоян +По-подробно 2ро питане Гаранционната карта е с холограма на Nokia и с печат на вносителя. Моля при закупуване на продукта да позваните на телефон 008001154433/ за абонати на БТК/ за да проверим гарантията и оригилността на телефона. С уважение, Nokia Care Стоян Другият ми въпрос е къде аджеба мога в Пловдив ИЗОБЩО да закупя Nokia n900 в момента? Никъде го няма,дори vivacom за които се носят слухове че имат някакъв договор с нокия за тоя модел го нямат по магазините и можело да стане евентуално с поръчка от София която не е ясно кога ще се осъществи -_- И още нещо което ми направи ужасно лошо впечетление - тея момчета от Vega-та на центъра още си въртят номерата да продават на малко по-ниски цени от нормалните НО БЕЗ ДДС И БЕЗ ДА ИЗДАВАТ ДОКУМЕНТ за продажбата на телефон... Ако случайно човек си поиска такъв,му слагат 20% отгоре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.