Jump to content
BulForum.com

Честит ви 24 май

karaman

Recommended Posts

Браво! Истински патриотски дух! :punk :punk :punk :punk :punk :punk

Да живеят Кирил и Методий! :punk :punk :punk

Горд съм, че точно нашата скромна държавица е дала точно това на света, а именно - писменост!

Ха да са ни живи и здрави буквичките, че и ние покрай тях!

Честит празник на всички.Тая сутрин към 11 гледах bTV, даваха някаква анкета с въпроса "Колко букви има Българската азбука" - дадоха 5 души И ПЕТИМАТА ДАДОХА ГРЕШЕН ОТГОВОР merror.gif. No coment просто .ranting3.gifbottom.gif

offtopic

Тези които написаха поздравленията си на латиница наясно ли са въобще какво честитят ?????

Те просто са видяли, че някой честити нещо и за дават наред за да не пропуснат невероятната възможност да добавят един пост към пост каунтъра си.

offtopic

Тези които написаха поздравленията си на латиница наясно ли са въобще какво честитят ?????

shto napisa Offtopic ,a ne "izvun temata" ?!?!?!?!

А, защо имам чувството, че отново ще има скандал? Хайде стига, де! Честит ви светъл празник!

Честито на всички и от мен !!!

Днес на главната беше наистина яко ама и кви възгласи имаше .... :woot

Честит празник на всички.Тая сутрин към 11 гледах bTV, даваха някаква анкета с въпроса "Колко букви има Българската азбука" - дадоха 5 души И ПЕТИМАТА ДАДОХА ГРЕШЕН ОТГОВОР merror.gif. No coment просто .ranting3.gifbottom.gif

Някакъв от нашто даскало пък каза че " още от ранното средновековие хан Омуртаг е написал на нашия език първите ни закони!" :angry1 :angry1 :angry1

1) Не Омуртаг, а Крум е написал първите ни закони! :pirate

2) Колкото и тъжно да звучи той ги е написал на гръцки! :cry

"Остави ги, невежи!" - Алеко Константинов, "До Чикаго и назад"

Ха да ми е честит именният ден!

Ами сам ще си го честитя след като никой не се сеща, че 'неска се празнуват такива неща :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...