chicatillo Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 НЕ! под достойнството ми е lol. По тази логика... правенето на секс под достойнството ти ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 НЕ! под достойнството ми е Egati dostinstvoto....da ne izkash da dostavish udovolstvie na lubimiqt chovek....ako se kandidatirash za kmetica shte ida da skusam vsichkite ti plakati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 Като гледам Анита говори за лизане на дупето САМО. Не за свирки и лизане на другите 'неща'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brand Posted May 25, 2004 Author Share Posted May 25, 2004 тука мернах че някой говори за G точки,доказано е че при мъжа най-силно активната G точка е посредата на перинеума (разстоянието между топките и анала) затва федероса е доказан като подстрекател на анален оргазъм при мъжете Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN4ETO Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 ahahhaahaahhahaahhaahahahahahhhaahahahahahahahahahhaahhaah AN4ETO ... haahahhaahahahahahahhahhahaahahhahahahahah ne bih jelal da komentiram sled kat onva ti e pod dostoinstvoto towa izkazvane kolko ti svali INT. points Ми в днешно време мъжете някак си ен спазват хигиена..трудно бих се навила да лижа задника на някой..няма значение колко points би ми отнело тва Аз пък някак си не разбрах кво ти е толкова смешно...ама радвам се че си се усмихнал заради мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvist Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 тука мернах че някой говори за G точки,доказано е че при мъжа най-силно активната G точка е посредата на перинеума (разстоянието между топките и анала) да, при натиск с пръст (или нещо друго) се дразни простата и автоматично ти щръква пишльока. въпроса е готов ли си да си вкараш средния пръст навътре (недай се боже и нещо друго) Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 това че не спазваме хигиена не е вярнотова че миришем обаче, да да бе да! ако сравняваме по зловоние женските и мъжките гениталии - няма да ти казвам кви ще са резултатите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 ако сравняваме по зловоние женските и мъжките гениталии - няма да ти казвам кви ще са резултатите. Da ti kaza chesno po-skoro e vapros na lichna higiena. Ako niakoi ne e vizdal bania v prodalzenie na 1-2 meseca da rechem (ima i takiva hora) ela da vidish dali ima razlika mezdu polovete. A be to ne che mirishe, a napravo ti liuti na ochite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brand Posted May 25, 2004 Author Share Posted May 25, 2004 Ми в днешно време мъжете някак си ен спазват хигиена.. аве често мъжете не спазват хигиена.. мъжете спазват сто пъти по добра интимна хигиена от жените.. !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 haahahahahahahahahah Mnogo qko ama super qko.Are nqkoi da otvori topic sq za sfirkata,sled tva za analnoto brulene.... i taka da gi minem si4kite kvo 6a kajete .Ama madamite sa malko i nqma kak da osetim jensko mnenie.Ama moje i nqkoe mom4e da izko4i de . hhahahaahha Ina4e karaman svyr6i s vaprosa za vunqta.I to dosta iz4erpatelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN4ETO Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 Аз пък много обичам мъже да ми миришат на парфюм...и то много да ми миришат Аз не мисля че жените се парфюмират, защото миришат зле...пос=скоро искат да миришат на нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.