Jump to content
BulForum.com

Кой къде се забавлява?

anna_p

Recommended Posts

Мисля че ще в супер да може да споделем един с друг - кой къде е прекарал времето си най-готино и се е забавлявал от сърце и душа. :lol:

Нека хората с челен опит в забавленията и купоните да споделят .

Най-често в "Хъшове" - кръчме, което се намира в стария град. Последният път бяхме в "При бачо" но надали ще се повтори... :)

Добре съм прекарвал едно време в ПАЛМС...Сега в Планета най-често.Иначе последния път беше голям купон в Тони 2000,в каршака до Данов. :)

В горе споменатото "При Бачо" съм се разцепвал макар че е малко мизерия а и ся не съм бил след ремонта, но са ставали много мъжки купони :)))) На 8-ми декември в Красито се разбихме напрао в "Тракия".

Последните 2 пъти си прекарахме добре в Полинеро и клуб 46, но в последния едва ли ще отидем пак, защото не се отнесоха добре с бандата, а те са ни приятели.

клуб 46

Хмммм... мен ме привикват да ходя утре вечер към 20:00 часа. Заслужава ли си или персонала е с ръцете завряни "някъде" ?

Сега напоследък и Полинеро дистройт ол,иначе Сенса,Мармалад преди това Гепи :music

Обикновенно вече се забавлявам на тренировките по Салса.

Преди ходех в Мармалад,доста забавно ми беше,но вече не ходя там.. не знам и аз защо.

Тихо, той Дон Чефо също така тренира и салса ,не си разбрал просто или не го познаваш добре :laughing:

Последният път се разбих в Занзибар. Въпреки чалгията (Анелия, ту(ъ)палки, слушалки, еб*лки, Елена, Милена, Дивена, Свилена и там измислени) изкарах супер яко... Добре, че поне DJ не въртеше едни и същи песни и бързо ги сменяше, та няма скука, почти не седнах! Много готино. Това беше на 27.12.2009 г.

И аз бях изненадан от чалгията в Занзибар, не бях стъпвал там известно време и го помнех като едно от малкото места в града, където не пускат чалга. И така и беше до около 1;30... след което се почнаха едни.. ;) Не беше толкова зле, но беше леко неприятна изненадата. Откога и там са минали на тъмната страна на силата?

И аз бях изненадан от чалгията в Занзибар, не бях стъпвал там известно време и го помнех като едно от малкото места в града, където не пускат чалга. И така и беше до около 1;30... след което се почнаха едни.. ;) Не беше толкова зле, но беше леко неприятна изненадата. Откога и там са минали на тъмната страна на силата?

От когато народа е свикнал да консумира огромни количества алкохол на тази музика.

АХХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХААХ! "При Румен" е заведение. :lol:

Той човека казва къде се забавлява,а аз си помислих ,че ме пита къде тренирам,защото нашият инструктор се казва Румен.. Както и да е. :laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...