krezzz Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Продавам Acer 610P Scanner Седи от години и само го мъкна с мен из квартирите. Има поддръжка за Windows XP и последно съм го ползвал с тази ОС. Не може да се ползва под Mac OS, което и причината да седи не използван. Продавам го за части понеже нямам намерение да си губя времето за проби и инсталиране на Windows специално заради него. В оригиналния кашон е, със всички кабели от комплекта. Оригиналния диск с драйверите е изгубен, но има такива в сайта на производителя. Цена - символична ! 10лв. ! За връзка с мен ползвайте меил stoil.stankov@nasheto.info или 0889099470 Не ми пишете на ЛС ! Ползвам БлекБери и мейла е бърз и надежден вариант за мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Здравей "Кrezzz" би ли ми го запазил за тази вечер след работа ще те потърся ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krezzz Posted December 23, 2009 Author Share Posted December 23, 2009 Здравей "Кrezzz" би ли ми го запазил за тази вечер след работа ще те потърся ? Запазен ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krezzz Posted December 24, 2009 Author Share Posted December 24, 2009 Скенера е още в продажба. Пича, за който го запазих не успял да го подкара с изтегления софтуер. Пали, компютъра си го откривал, но нещо не се справил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Последно, BENQ 310Р или ACER 610Р е? Заглавие - Продавам BenQ Scanner 310P Съдържание - Продавам Acer 610P Scanner Link to comment Share on other sites More sharing options...
krezzz Posted December 25, 2009 Author Share Posted December 25, 2009 Последно, BENQ 310Р или ACER 610Р е? Заглавие - Съдържание - 610P е. Не мога да променя заглавието, а пусках обявата по спомени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krezzz Posted December 27, 2009 Author Share Posted December 27, 2009 Продаден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.