Jump to content
BulForum.com

Programa za ?

zaq

Recommended Posts

Na4i malko tapo e tva koeto 6a pitam ama niama na4in,

kajete niakoia programa za search na failove v saitove,primerno

iska6 da nameri6 niakoe URL na daden fail(ZIP) v sait.Mnogo se nervia

kato ima tapi saitove koito ne moje da se svalia ot tam s niakoi download manager

a napravo s Internet Explorer(Save as target),kajete kak da razbera URL na tozi fail

za da go drapna s FLASHGET.4atnahte li :rolleyes:

P.S. Za primer 6a vi dam saita WWW.FILESHACK.COM(varvete darpaite ottam s niakav

download manager)

Variant e da vleznesh v koia da e FTP tarsachka i da napisesh imeto na faili, koito te interesuva. Posle veche e lesno.

Edno vreme polzvah niakakva takava FTP tarsachka na Excite li beshe, na Licos li, ne sam siguren.

Idi v koia da e tarsachka i napishi "FTP Search" i ste si namersih pone 100. Haresvash si edna i si gotov.

Vtoria variant e da polzvash niakakav software po vaprosa. Edno vreme imashe edna programa i se kazvashe File Rerret (ne sam siguren dali se pishe taka). S neia mozeshe da se tarsi iz FTP-tata. Samo neznam dali oste sashtestvuva. Probvai da ia potarsish ako iskash.

Setih se oste edin variant.

Ako iskash da vidish ot kade darpash neshto sas Internet Explorera, slozi si proxy i pusni IE da minava prez nego. Taka vav vseki edin moment mozesh da vidish ot koi adres se darpa neshtoto i da napravish COPY->PASTE vav koito si iskash download manager. Samo che toia variant ne vinagi stava. Ima niakoi sarvari deto ne davat da pravish takiva magarii. No bimogal da opitash vse-pak.

Sto se otnasia do proxy-to, slozi si takova, koeto da ti varshi rabot. Narochno se vazdarzam ot komentar otnosno koe proxy da polzvash. Ima gi mnogo, s lopata da gi rinesh. :D

Dreamer s dvata adresa ne stava ka4ih si mirrors,no ne stava,

a s filesearching sa6to,ne sam probval s proxy,no predi si biah instaliral edin update

na Internet Explorer i mi dava6e niakav advance na Save As Target i vijdah URL-to na faila,

pomognete,kajete kak da go upgreidna,ili niakva programka.Basi toia Fileshack e neprobivaem

Probvah s Webzip,Teleport Pro i pak ne stava,daite drugi varianti please help me!!! :unsure:

p.S. za toia advance na Save As Target se obarkah,tova be6e 6toto polzvah Mozila tia ima

mnogo gotin Save As Target pokazva ti url-to na faila.

v takiva sluchai se otvarq source-a na stranicata i se gleda

nai qko e kogato linka se compilira ot javascript ;S

za site-ovete s koito download manager-ite ne zahapvat kato im plqknesh napravo URL, trqa da si pishesh i edin Referer

no ne e li nai lesno ako prosto si configurirash managera da ti sluhti za downloadi ot browsera ili moje bi nemogat da se usetqt da se namesqt pri toq site ...

EEEEEE radost za o4ite,nai setne stana.Ta zna4i

6traka6 diasnoto kop4e na mi6kata i dava6 download with Flashget(ako si s nego de)

taka ne moje da go nameri,no na REFERRER pi6e6 adresa koito ti go dava na Save Target As

i tragva.Razgile :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...