SupraTRD Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 A някои се интересува кое мостче за какво служи може да разгледа тук А оттози линк може с пин мод да задаваш различни шини , множители и напрежения. Тука са разгледани повечето процесори на AMD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 A някои се интересува кое мостче за какво служи може да разгледа тукА оттози линк може с пин мод да задаваш различни шини , множители и напрежения. Тука са разгледани повечето процесори на AMD Гледай да не промениш множителя с тоя мод. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Shte imam li problemi s 165 shina na procesora, moje li da gramne neshto, do kolko gradusa ne e opasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Shte imam li problemi s 165 shina na procesora, moje li da gramne neshto, do kolko gradusa ne e opasno Ще имаш, то дори няма да запали компютъра защото АГП/ПСЙ ще ти стане 82.50МХц/41.25 и ще ти изгори видео картата,ХДД, и всички устройсва на ПСЙ слотове А когато пуснеш шината на 166 се включва делителя и шината ти става 33/66МХц което е нормално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 ето ви най-лесния начин за пин мод http://www.warez.ru:8084/Pictures/JIS/socA%20mod%20.gif ПС: JIS ме накара да го напиша тва щото администрацията го е наказала и не може да влиза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Prav si za AGP stava 82 PCI 41, te se promenqt avtomatichno, tapotia. Nishto mai nqma da baram da mi e mirna glavata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 kt 600 i sis 748,sis 746 imat takava funkciq 4e kogato fsb e nad 160 avtomati4no slagat SIP tablicite za 166 i taka pri 160 PCI/AGp stava 32/64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted June 3, 2004 Author Share Posted June 3, 2004 na men mi kazaha za nqkva firma do sankt peterburg nqkude, kazvala se konrad elektroniks i prodavali tam elektroprovodimi lakove za nqkvi mizerni stinki... nqkoi ako znae neshto ili ako jivee blizo da se obajda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 nqmat ot 2 meseca i se kazvat 4e 6te dokarat i se nqma Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 kt 600 i sis 748,sis 746 imat takava funkciq 4e kogato fsb e nad 160 avtomati4no slagat SIP tablicite za 166 i taka pri 160 PCI/AGp stava 32/64 Нормалното е 33/66MHz Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupraTRD Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 Гледай да не промениш множителя с тоя мод. Ами стига да не съм се заблудил чрез този пин мод сменяш множителя на процесора.Естествено ако прети дова си го отключил.Поправи ме ако греша.Знам , че си ги пробвал повечето неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted June 4, 2004 Author Share Posted June 4, 2004 начи аз си намерих ел. лак, ма е на един приятел и само мога да е ползвам, иначе ако някой си има представа къде може да се купи сравнително евтин ел. лак да каже че ми тряя, щот един пич тряя да отключи 14 процесора ма незнам кво ше праи Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Nicolaeff Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Aide da se syberem i da si otkliu4im 6IBANITE DURONI!!! I az iskam da si go otkliu4a. Ama ne mi stiska.. .............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupraTRD Posted June 8, 2004 Share Posted June 8, 2004 И аз се прeсъединявам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted June 8, 2004 Share Posted June 8, 2004 Аз ще дойда да гледам как ще ги отключвате Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 8, 2004 Share Posted June 8, 2004 То това май е за Buy/Sell ама купувам прецакани Duron-и, че ще си ги лепя в тоалетната Цена от 12.50 лв за квадратен метър е добре. Някой не се ли замисля, че ако кеша им беше в ред, нямаше да ги заключват Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupraTRD Posted June 8, 2004 Share Posted June 8, 2004 То това май е за Buy/Sell ама купувам прецакани Duron-и, че ще си ги лепя в тоалетната Цена от 12.50 лв за квадратен метър е добре.Някой не се ли замисля, че ако кеша им беше в ред, нямаше да ги заключват Смятам , че риска си премерен.Ако внимаваш нищо няма да му стане на процесора, а по отношение на това дали кеша бачка както трябва си има тестващи програми.Доста хора, дори мой познати са отключвали кеша и той си бачка напълно коректно.Четох за един DURON1600 на, който е отключен кеша и интересното е , че производителноста скочила доста но не достигнала аналогичната на Athlon 1900+.Предполагам ,че от AMD заключват и тези бройки , на които производителноста е по малка от определения стандарт.Тук вече може само да гадая... Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted June 8, 2004 Author Share Posted June 8, 2004 Заключват ги, щото примерно правят атлони, и и се дава поръчка примерно за 20 000 процесора и те кво да праат. заключват им кеша и ги продават кат дюрони... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 8, 2004 Share Posted June 8, 2004 Заключват ги, щото примерно правят атлони, и и се дава поръчка примерно за 20 000 процесора и те кво да праат. заключват им кеша и ги продават кат дюрони... Не е така. Правят Атлони и всеки който покаже отклонение от стандарта, вместо да го бракуват, го пускат Дюрон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted June 8, 2004 Share Posted June 8, 2004 къде ще отключвате тези Дурони искам и аз да гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted June 8, 2004 Author Share Posted June 8, 2004 ми аиде къде ще се съберем ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupraTRD Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 DJ Nicolaeff ... той е организатора , той да каже само незнам как ще се разберем кой ще е първи на операционната маса Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Кажете каде ще се събирате искам да присъствам на щастието и нещастието на притежателите на ДЮРОН (надявам се да няма нещастни всички да си тръгнат с Атлони ХП). Апак и аз мога да помогна по някакъв начин (с ъкъл ) е разбира се и дейно защото съм е извършвал тази операция Ако имате нужда от мнение питайте ме Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Nicolaeff Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Aide utre otivam za lak i se sformirame! Na4i tela mie 766977 zvynete i 6a se razberem (v ki4uka sym). Edva li 6te se spravite ako vi dam to4en adres za tva 6e vi posre6na nqkyde. AIDE KOITO ISKA POKANA ZA KUPONA DA ZVYNKAA!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Nicolaeff Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 BTW TIQ DETO SA OTKLIU4VALI DA IDVAT ZADYLJITELNO!!! 6toto nikoga ne e lo6o da ima hora s opit :___)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.