Jump to content
BulForum.com

Търся някой PRO да ми отключи L2 кеша

Recommended Posts

A някои се интересува кое мостче за какво служи може да разгледа тук

А оттози линк може с пин мод да задаваш различни шини , множители и напрежения.

Тука са разгледани повечето процесори на AMD

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply
A някои се интересува кое мостче за какво служи може да разгледа  тук

А оттози линк може с пин мод да задаваш различни шини , множители и напрежения.

Тука са разгледани повечето процесори на AMD

Гледай да не промениш множителя с тоя мод.

Shte imam li problemi s 165 shina na procesora, moje li da gramne neshto, do kolko gradusa ne e opasno

Ще имаш, то дори няма да запали компютъра :) защото АГП/ПСЙ ще ти стане 82.50МХц/41.25 и ще ти изгори видео картата,ХДД, и всички устройсва на ПСЙ слотове :D А когато пуснеш шината на 166 се включва делителя и шината ти става 33/66МХц което е нормално ;)

kt 600 i sis 748,sis 746 imat takava funkciq 4e kogato fsb e nad 160 avtomati4no slagat SIP tablicite za 166 i taka pri 160 PCI/AGp stava 32/64

na men mi kazaha za nqkva firma do sankt peterburg nqkude, kazvala se konrad elektroniks i prodavali tam elektroprovodimi lakove za nqkvi mizerni stinki... nqkoi ako znae neshto ili ako jivee blizo da se obajda...

kt 600 i sis 748,sis 746 imat takava funkciq 4e kogato fsb e nad 160 avtomati4no slagat SIP tablicite za 166 i taka pri 160 PCI/AGp stava 32/64

Нормалното е 33/66MHz

Гледай да не промениш множителя с тоя мод.

Ами стига да не съм се заблудил чрез този пин мод сменяш множителя на процесора.Естествено ако прети дова си го отключил.Поправи ме ако греша.Знам , че си ги пробвал повечето неща. :blink: :wacko: :sayjin

начи аз си намерих ел. лак, ма е на един приятел и само мога да е ползвам, иначе ако някой си има представа къде може да се купи сравнително евтин ел. лак да каже че ми тряя, щот един пич тряя да отключи 14 процесора :tongue ма незнам кво ше праи :D

То това май е за Buy/Sell :) ама купувам прецакани Duron-и, че ще си ги лепя в тоалетната :P Цена от 12.50 лв за квадратен метър е добре.

Някой не се ли замисля, че ако кеша им беше в ред, нямаше да ги заключват :blink:

То това май е за Buy/Sell :) ама купувам прецакани Duron-и, че ще си ги лепя в тоалетната :P Цена от 12.50 лв за квадратен метър е добре.

Някой не се ли замисля, че ако кеша им беше в ред, нямаше да ги заключват :blink:

:blink: :wacko: Смятам , че риска си премерен.Ако внимаваш нищо няма да му стане на процесора, а по отношение на това дали кеша бачка както трябва си има тестващи програми.Доста хора, дори мой познати са отключвали кеша и той си бачка напълно коректно.Четох за един DURON1600 на, който е отключен кеша и интересното е , че производителноста скочила доста но не достигнала аналогичната на Athlon 1900+.Предполагам ,че от AMD заключват и тези бройки , на които производителноста е по малка от определения стандарт.Тук вече може само да гадая... :wacko: :confused

Заключват ги, щото примерно правят атлони, и и се дава поръчка примерно за 20 000 процесора и те кво да праат. заключват им кеша и ги продават кат дюрони... :blink:

Заключват ги, щото примерно правят атлони, и и се дава поръчка примерно за 20 000 процесора и те кво да праат. заключват им кеша и ги продават кат дюрони...  :blink:

Не е така. Правят Атлони и всеки който покаже отклонение от стандарта, вместо да го бракуват, го пускат Дюрон.

:D :D DJ Nicolaeff ... той е организатора , той да каже :) само незнам как ще се разберем кой ще е първи на операционната маса :D :D :devil

:P Кажете каде ще се събирате искам да присъствам на щастието и нещастието на притежателите на ДЮРОН (надявам се да няма нещастни всички да си тръгнат с Атлони ХП). Апак и аз мога да помогна по някакъв начин (с ъкъл :rolleyes: ) е разбира се и дейно защото съм е извършвал тази операция ;) Ако имате нужда от мнение питайте ме :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...