Plamenkooo Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Търся си оригинално, не такова от 3-5лв от пазара. Търся с голямата букса. Някой ако има останало от някой стар телефон ще му се зарадвам. цената я определяте вие няй-изгодната печели Link to comment Share on other sites More sharing options...
ro6lyo1 Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 имам оригинално с дебела букса. Не си казал колко парички даваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Колко бройки ти трябват от тези с дебелата букса? Имам много такива оригинални, в зависимост то бройката цената ще е различна Link to comment Share on other sites More sharing options...
osev Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Имам едно зарядно за Nokia с голямата букса, ако си от Пловдив ще ти го продам за 5 лв. Оригинално е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plamenkooo Posted December 21, 2009 Author Share Posted December 21, 2009 трябва ми 1 брой. Просто моито съм го забравил някъде и не помна къде. От пловдив съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.