Jump to content
BulForum.com

Купувам rechargeable battery CTL-1616

Recommended Posts

Ами при закупуването на часовника от АМО ми бяха спестени проблемите с батерията, въпреки че исках мъжка дума и ето сега търся батерия Panasonic CTL-1616 .

Явно за някои хора мъжката дума нищо не значи.

Ако някой има такава чисто нова или има информация къде в Пловдив може да се намери нека пише.

Относно мъжката дума колега Bulgarian ще поясня на останалите във форума, но за да бъда коректен прилагам твоето обвинение, което получих на ЛС:

Здрасти АМО със сигурност си знаел за това че батерията има проблеми и иска да се смени, или ще трябва да ме убедиш че си си държал постоянно ръката горе на лампата по 3-4 часа на ден.

Тая батерия е толкова зле че 5 часа не може да запали след като се изключи.А исках от теб "МЪЖКА ДУМА".

Няма смисъл вече да ме убеждаваш в това колко си коректен и че не си знаел за проблема на часовника.

За пореден път се убеждавам че във форумите вече не са за да си помагаме а за да се преебаваме по всички параграфи.

И за това че колкото и да не ми се иска , ЩЕ СЕ ПАЗАРЯ като циганин, поне като смъкна 20 -30 лева да си избия поне ей тези проблеми които хората винаги крият за да станат те цигани за 20-30 лева повече.

А и друго, не можеш да ме убедиш че тоя часовник е на 1 година с тия белези, или трябва да ме убедиш че с тоя часовник си прокопал Софийското метро с голи ръце, ебаси.Много умело го беше снимал, абе квото е тва е бате, жив и здрав. Повече сделки с тебе нема да има, боли те дедовия че нема да има.Ма поне ще предупредя колегите за теб в тоя форум.

1. Със сугурност не съм знаел, че батерията има проблеми, защото не е имала такива. Часовника беше на ръката ми от юни месец 2008, когато ми го донесоха от щатите (единствено тогава го заредих на светлина) до момента в който ти го пратих. ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ НЕ СЪМ ГО ЗАРЕЖДАЛ НИТО ВЕДНЪЖ!!!. Ако си играеш с него като с GSM естествено че батерията няма да издържа, това е часовник.

2. Кога съм те убеждавал, че е на 1 година? По телефона ти казах, че ми донесоха 2008 лятото от щатите - ето ти го отново написано.

3. Относно прокопаването на Софийското метро го приемам като комплимент за здравината на часовника (пък и за моята :smile:) , а за "тия белези" всеки сам може да види снимките (благодарности за комплимента и там).

Пишман станах, че ти го продадох този часовник, но ти припомням, че ти беше нетърпелив да го вземеш - иначе желаещи бол, дори от човек, който го е виждал (не в метрото де). Нямам намерениее в нищо да те убеждавам. Описанието, което съм дал отговаря напълно за състоянието на часовника и то отново е, че ВСИЧКО РАБОТИ, има НОРМАЛНИ следи от употреба и не е НОВ (но явно и ти си имаш своите особености).

И още нещо, което не ме пита, но съм сигурен че те вълнува (и виждам си пред-убеден) защо продадох този часовник и "прецаках" лично теб. Аз (а както разбрах и ти) съм почитател на Casio (в частност на Патфайндър-ите) и си взех по-висок клас модел (PAW1300T). Може след година-две да продам и него (ако чуеш, че метрото е стигнало до Драгалевци имай едно наум да избегнеш евентуално прецакване :rolleyes: ). Аз също ще се оглеждам да не попадна на теб.

В какво и на кого вярваш избираш ти самият.

Бъди жив и здрав и ти желая весели празници!

Описанието, което съм дал отговаря напълно за състоянието на часовника и то отново е, че ВСИЧКО РАБОТИ, има НОРМАЛНИ следи от употреба и не е НОВ (но явно и ти си имаш своите особености).

Ако за тебе ставането сутрин и зареждането на часовника по 3 -4 часа на светлина е нормална работа на часовника то аз съм "трамвай", или по модерното "мотриса от метрото".

Но както и да е ти си прибра мангизите, весела коледа ти пожелавам, заслужаваш си банана отвсякъде.

Часовника замина за София в оторизиран сервиз на Касио поради нормалната работа както се изрази коректният продавач по горе, аман от такива.....

Темата е за ключ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...