kinetism Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Днеска хванах и направих следната глупост. Без да искам изтрих файловете, които са със кореспонденцията на в Outlook на компютъра на работа. Така си отиде кореспонденцията от 2007 насам. С една програмка рекавърнах файловете, но тя ги преименува, иначе окончанието отзад си е същото. Та въпроса ми е как да ги импортна и да възстановя кореспонденцията, че имам чувството, че шефката хич няма да се зарадва ако разбере кво съм сторил. Ако някой си има идея помагайте моля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbelsrud Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Какъв Outlook ползваш? Кои файлове си успял да възстановиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinetism Posted December 18, 2009 Author Share Posted December 18, 2009 Какъв Outlook ползваш? Кои файлове си успял да възстановиш? Чесно да си призная не знам кой е Outlook-a, май е 6. Файловете са .bdx до колкото помня, че тва е на работата PC-to, пък сега съм си в нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.