KraSezZza Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Един приятел ми каза следното: "Намери ми газова уредба с най-малкия възможен обем на бутилката, и с пълен комплект за уредбата!" Тъй като не съм наясно с тези неща, не мога да дам повече инфо за офертата, просто ако някой продава нещо такова, което отговаря на посочените изисквания, да ми пише в темата или на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
CecoR Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Един приятел ми каза следното: "Намери ми газова уредба с най-малкия възможен обем на бутилката, и с пълен комплект за уредбата!" Тъй като не съм наясно с тези неща, не мога да дам повече инфо за офертата, просто ако някой продава нещо такова, което отговаря на посочените изисквания, да ми пише в темата или на ЛС А за какъв двигател става въпрос: с карбуратор , моноинжекция , пълен инжекцион? Попитай го! Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted December 17, 2009 Author Share Posted December 17, 2009 Автомобилът е Ford Fiesta 1.3 моноинжекция! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted December 30, 2009 Author Share Posted December 30, 2009 Темата е за затваряне! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.