play_me Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Просто от ценителска любопитност Пламен 0878332991 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emopandov Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Привет, Аз също търся такива. А и доста съм събрал. Обаче не работят всички. Кажи ми какво точно ти трябва за да се опитам да ти събера един работещ. Всичко добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Имам нещо полуработещо (казвам така защото включва ,но с такава машина не съм работил) После ще сложа снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikikunc Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 имам една поредица от 12 книжки за тези машинки, разглежда се принцип на работа, дискова операционна система - ДОС и програмиране на бейсик + голям брой примерни програми. Книжките са написани добре и на разбираем език бях на 10-11 г като написах първата си програмка с тяхна помощ. Извинявам се че пиша тук но темата е сходна ако има заинтересовани да драснат едно лично да не цапаме повече темата. Ще ги потърся че не са в Пловдив и ако ги открия след празниците може да ги пусна със снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbh Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Здравей те имам останали няколко правец 8 и 16 както и платки и чаркове от тях. и 2 - пакета дискети от старите нови и ползвани. Ако се интересува някой нека пише в темата или на plasmalab@uctm.edu или скайп eng_vbh. Ще направя снимки ако има интерес. Лек ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.