zlobil Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Та... трябва ми фирма която да ми направи самозалепващи стикер 2 моделчета са. Едните искам да са на PVC фолио те са около 50бр с размери 100х140мм ВхД Другите искам да са на обикновенна хартия (пак самозалепваща но не от тая лъскавата като горните) размерите им са 200х200 трябват ми от 100 до 500бр в зависимост от цената. Файлчета не мога да подготвя щото не мога , не разбирам от корел драу и такива а и нямам времето точно сега да се уча , стикерите нямат картинки и са просто с текст , искам да отида да кажа какво искам да пише и да не ме занимват с други глупости. И в двата случая говорим за бели стикери с червен надпис. Те тва е ако някой от форума бачка в такава фирма и иска да помогне.... да свирка Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Нашите ги правим в Colorprint. Не излизат скъпо и работят много бързо. Ако искаш да ти нахвърлям предпечата само ми пусни на ЛС какво искаш да пише и с какъв размер да са стикерите и ще ти ги направя, няма проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Работя в Master Print. По принцип печатаме големи неща, но и подобна малка поръчка може да ти се изработи. Пиши ми на лично ако те интересува и ще питам за цена, но мисля, че на сайта има. mprint2004.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.