Светлия Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Той тоя възход го прави благодарение на "умници" като теб... С просто око се вижда, че около 99% от текстовете тук ти се губят. Защо не се ориентираш към аудио форум... или пък нещо с картинки ? гледате ли новини в момента? след шест години мандат на супермен, след като общинския съвет е на ГЕРБ, след като той в момента е министър-председател, а кмет на София де факто продължава да е той чрез Фъндъкова... днес от Младост до центъра на града се пътуваше... два часа и нагоре... все едно от Пловдив да тръгнеш... и отново - те чистели бе, още от два часа през ноща чистели... и виновни за всичко това са - познай - хората, които били тръгнали с колите си в тоя сняг. бахти наглите шофьори, а? Сигурен съм, че ако ББ собственоръчно беше изчистил улиците до сухо - пак щяхте да мрънкате и да се оплаквате, че било пък нямало сняг сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Сигурен съм, че ако ББ собственоръчно беше изчистил улиците до сухо - пак щяхте да мрънкате и да се оплаквате, че било пък нямало сняг сега. това що не отиде да го кажеш на хората в задръстванията днес... много е смешно, щяха да се посмеят от сърце. да ти кажа изобщо не е далеч момента, в който някой ще даде под съд общината за такива "зимата-ни-изненада" забавления - сметни колко пари са загубени днес само заради тия масови (то какво масови - всеобщи) закъснения за работа от по два часа и нагоре... тия хора вместо да работят и да правят пари, са висели по колите си в хубавия сняг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Що не затворите темата, че тука все съвестни граждани и политици. А къде бяхте, като излязоха тези новини? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 В крайна сметка, никой нищо не доказва, с тези мнения тук, но за сметка на това показва защо от 20 години насам ни управляват боклуци. Евала им на комунистите, честно. Това тяхното си е направо средство за масово поразяване. Така са промили мозъците на цялата нация, така са настроили хората един срещу друг, така са подтиснали и малкото здрав разум останал, посредством мръсотия, проблеми по инстанциите, данъци, чалгии, безотговорно образование и т.н. и т.н., че хората вече не мога да разговарят един с друг нормално, камо ли да се хванат и да се съберат в едно силно общество и да се изправят срещу лайната, които в последните 20 години, ебаха и продължават да и ебават майката на тая държавица наречена България. Направиха всичко възможно за да може всеки да е срещу всеки. Такава маса хора се управлява най-лесно. Мислите, че папагали като Бойко са проблема ?? Мислите че останалата част гъзомийници в правителството са проблема ?? Тия хора се продават и се купуват. Проблема е, че срещу тези хора има няколко милиона мрънкалници, със силно изразен комплекс за малоценност, които смятат че хората около тях са по-малко хора. Направиха така, че да чувам как деца се хвалят едно на друго, пред още няколко деца, кое какво пържоли е яло и как ги яде всеки ден. Направиха така, че да не ти пука че улиците са насрани и кални, а да се радваш че у вас има вода да се измиеш. Направиха така, че да караш 20 годишна кола и да я хвалиш като да е нова, щото примерно не и падат калниците в движение. Това е истината, но няма кой да мисли нормално вече. Ама аз тия работи съм ги говорил и преди, но обикновенно няма кой да им обърне внимание. Всеки смята че проблема е другаде, не е това. Разделяй и владей. Кой беше тоя. Македонски беше ама не помня Филип или Александър. Не е важно всъщност. Важното е, че при нас работи повече от добре. Надявам се да има държава за която хората след нас ще се борят, щото тия дето са се пръкнали до тоя момент ги няма никакви. Но няма прболем де, дай да спориме дали да има новини на турски или да няма, така е по-лесно някак си. Да ме пита човек що ли го писах това даже, но явно надеждата не е умряла напълно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Има надежда, докато има такива като Overman, винаги ще я има. Аз като му чета приказките си мисля, че трябваше за него да гласувам. Той по-бързо и от Царя ще ни оправи ми се струва. Нищо, ей сега като се стигне до предсрочни избори, защото ББ е хал-хабер и нищо не върши, ще гласувам за Overman, заклевам се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Очевидно си прочел само последното изречение. Пак е нещо. Това ли е най-смилсленото дето успя да измислиш, честно ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 там ти е проблема - че на всеки избор, гласуваш за различни... лица, да го кажем. на миналите гласувах за тоя, дай на тия да гласувам за оня... така ще си откараме 1000 години в блатото. посочи ми една нормално развита и уредена държава, в която на всеки четири години да се пръква нова партийка и хората на всеки избори да гласуват рандъм - на ала-бала-ница... ми няма. в най-уредените има две, най-много три партии. тука щото ни е толкова акъла, едни и същи хора за всеки избори си правят нова партия, слагат някакви пионки, дето обещават мед и масло като за последно и народеца се юрва след поредния фигурант... а всъщност кукловодите все едни и същи. така гласувайте на всеки избори и ще процъфтим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 там ти е проблема - че на всеки избор, гласуваш за различни... лица, да го кажем. на миналите гласувах за тоя, дай на тия да гласувам за оня... така ще си откараме 1000 години в блатото. посочи ми една нормално развита и уредена държава, в която на всеки четири години да се пръква нова партийка и хората на всеки избори да гласуват рандъм - на ала-бала-ница... ми няма. в най-уредените има две, най-много три партии. тука щото ни е толкова акъла, едни и същи хора за всеки избори си правят нова партия, слагат някакви пионки, дето обещават мед и масло като за последно и народеца се юрва след поредния фигурант... а всъщност кукловодите все едни и същи. така гласувайте на всеки избори и ще процъфтим. Твоята идея каква е? Кажи си я с 2 думи, защото съм останал с впечатление, че само критикуваш, без да предлагаш алтернатива... Може и да не съм чел внимателно. На кой точно трябваше да се даде 2-ри мандат? Царя? Сергей? Или визираш още Костов, мисля, че за тях гласува? Винаги може да се подходи негативно към всеки и към всичко, което прави или поне се опитва да прави. Само да вметна - Къде са сега всички, които викаха, че няма да посегнат на "царските имоти"? То е ясно, че това с новините е угаждане на Волен, за да подкрепя правителството. Ако това струва 20 млн., което всеки тръби, значи толкова струва подкрепата на Атака и толкова. Да казвам ли, че точно такива като теб, които разпокъсаха вота са главните виновници? Аз гласувах (както и доста хора), да може да се вдигне процентът, защото беше ясно, че той печели. Не оправдае ли очакванията, ще има простести и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Очевидно си прочел само последното изречение. Пак е нещо. Това ли е най-смилсленото дето успя да измислиш, честно ? Щом съм прочел послендото, се предполага, че съм прочел и останалото. Но какво да му коментирам на другото, като повечето хора мислим по тоя начин? Да не съм като Овърмана да си изсмуквам някви простотии, да се чудя как вечно да съм опозоция и да казвам на черното бяло? Прав си и тва е... Твоята идея каква е? Кажи си я с 2 думи, защото съм останал впечатление, че само критикуваш, без да предлагаш алтернатива... Аз не знам, защо изобщо се опитваш да провокираш нормален разговор с тоя дървен философ и да го караш да се обосновава по такива теми. На всички в тоя форум им е ясно, че Овърмана е винаги прав и неговото мнение е меродавно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 прави сте вие. OWN YA! Овърман е пич щом си признава грешките значи само го обвинявате напразно - много малко хора си признават. В крайна сметка, никой нищо не доказва, с тези мнения тук, но за сметка на това показва защо от 20 години насам ни управляват боклуци. Евала им на комунистите, честно... Ти какво искаш да докажем? Това доказателствено състезание ли е? Изразяват си хората мнението. За мен лично проблема е, че си го изразяват и отиват да пият една ракия със салатка докато гледат новините и си псуват живота - там свършва всичко. Никой не си търси гражданските права, никой не ползва лостовете си за контрол над властите (били те местни или национални). Всеки иска да му е топло и уютно на гъза ама ако може без да прави нищо ... или поне нещото което да прави да е да прецака някой и да е по-тарикат от него. Този манталитет е мноооооооого по-голям проблем от който и да е друг в България за сега - отново подчертавам, лично мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Echelon Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 За мен лично проблема е, че си го изразяват и отиват да пият една ракия със салатка докато гледат новините и си псуват живота - там свършва всичко. Никой не си търси гражданските права, никой не ползва лостовете си за контрол над властите (били те местни или национални). Всеки иска да му е топло и уютно на гъза ама ако може без да прави нищо ... или поне нещото което да прави да е да прецака някой и да е по-тарикат от него.Този манталитет е мноооооооого по-голям проблем от който и да е друг в България за сега - отново подчертавам, лично мнение. Ами така като гледам тук само от дървен философ нагоре. И ти си в същата графа. И понеже ние сме "ги" - "че си ГО изразяват" - а ти си този, който не иска да му е топло и уютно, и ползваш лостовете за контрол на властта и местни и национални ? Моляте осветли ни как го правиш този контрол или е само за посветени като теб Май си точно от хората дето единствено говорят в повечето случаи безсмилици или поне твоите в темата са най големи. Изобщо цялата тема и писаница тук са тотално загубено време и за мен се отнася Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Ти какво искаш да докажем? Това доказателствено състезание ли е? Изразяват си хората мнението. Не виждаш това, което аз виждам то е ясно. Може пък да прогледнеш някой ден, знам ли и аз. Не си го слагай толкова на сърце, не си сам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Честно казано на мен не ми пречи тази 10 минутна емисия на турски език по простата причина че не я гледам и не ме дразни.Сменете канала и това е.За сериалите на турски вече е друга тема,там става въпрос за масово промиване на мозъци и промени в ценностите на обществото.Няма да е лошо ако вземем пример от Гърците,при тях всичко турско е лошо,имат даже една приказка "Τουρκοσ καλοσ,μονο νεκροσ" - "Добър турчин,само мъртъв такъв".Ако не искате да ни управляват като овце трябва да се съвземем и да престанем да живеем по метода "и сам война е войн",нужно е здраво общество което активно да променя хода на собствената си държава и управление.Ние сме стадо и ще си останем поне още 10-15 години такива,когато страната ще се изпразни от будни мозъци и ще останат 3 милиона цигани и 2 милиона оглупели старци,всичко останало ще е навън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 На всеки 2 поста някой обвинява някого, че е от тези, които "само" седят и нищо не правят. Питах един приятел защо не иска да се върне в БГ, той ми отговори: "В България си враг на всеки по default." Спрете се. Аз гласувах за Атака на първите избори, на които се появиха, заради онази програма, която включваше спиране на новините на турски по БНТ. За тази телевизия плащаме всички ние. Заплатите на бездарниците там са от нашите данъци и т.н. Ако референдума струва 20милиона, значи съм против референдум. Както обикновенно една свръх тъпотия нашите политици се опитват да оправят чрез нова свръх Мега тъпотия, евала. Ако има референдум ще гласувам да се премахнат, естествено. Цялата работа е доста лицемерна според мен. Утре ще пуснат новини на арменски... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 От всички писаници и всички "дървени" философи, е ясно едно - ВСИЧКИ искаме едно нещо, но явно нямаме възможността да се обединим около него , тъй като ни конфронтират дреболии.. Аз пак казвам , не ме интересува кой ще управлява, интересува ме аз, моето семейство , моите приятели, съседи, колеги и т.н. да жевеят сносно и спокойно, а чрез кой управляващ ще стане това са подробности. Ако ще и Доган(най умразния ми политик за момента ) да е! Аз не съм расист и не ми пречат турци, цигани , арменци , танганайци... Но това е много приятна тема с цел - както казва @KILLERINCHO - Разделяй и владей! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Тоя Светлия... Голем пич. Ако Бойко е най-успешния български политик то Доган какъв трябва да е? Господ? Отвори учебници, мила моя. Даже - недей. Следя ти постовете. След като Бойко стана "шефче" бизнеса ти процъфтя. Нови автомобили почна да купуваш, а у. Нямам нищо против да го защитаваш, просто кажи - даде ми туй. Но ти си п§тка и няма да го направиш. Референдума е голяма работа, ей. Ай да ходим да референдуваме, че ми тряат пари, а аз печеля доста покрай такива събития. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Моляте осветли ни как го правиш този контрол или е само за посветени като теб Почти всеки един орган има пряк достъп на граждани или чрез друг такъв може да се упражнява контрол. А най-лесно е да се плясне нещо като "дървени философи" без да се каже друго. И какво очакваш персонално да контролирам? Наводниха ме съседите, осъдих ги; кооперацията(строеж) отсреща ми стържеше с шлайф 1 седмица получиха бонус 4 акта и спряха... това са някакви толкова малки неща, които никой не иска да ги прави. Също като хвърлянето на хартията в жълтите кошове. Също като това да не ти спират пред гаража и на тротоара... то това е за всички "дървени философи" като мен дето са сдухани тъпанари, пък всички други са "умни", "батки", "тарикати" и винаги "имат много важна работа", "бързат" и "знайш ли кой съм". Най-униклния случай беше пред кабинет на невролог (там няма хора дето да са здрави) как една пача се пробва да пререди 10 човека. Бързала... точно за 2 минути всичко си се оправи и оная си влезна по ред. В тая нашата прекрасна (наистина) държава има цяло обществено течение против спазването дори на елемнтарни човешки правила. Иначе сме много отворени за "Прати СМС за гладно дете" и такива инициативи. А че лайната ти стигат до устата всеки ден, във всичко което правиш, на всяко едно ниво и никога така няма нищо да стане... майната му. Т'ва някав дървен философ ще го измислил. То и за това има такива разправящи, че докато не пукнели всички набори израсли в комунизъм или формирмирали се като личности до към края на милениума нищо няма да го бъде..., защото мисленето ни е друго. Звучи смешно ама сме си такива и се вижда всеки път като излезете на улицата. ____________________ И сега с този референдум ще се размие основното - функцията на гражданите да определят насоките по основни за държавата проблеми - за сметка на това кой кого мрази, кой колко ще вземе за него и прочие. Неща които в преспектива са незначителни спрямо утвърждаването на идеята, че няма безпомощност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 ...никой не ползва лостовете си за контрол над властите ... ...Наводниха ме съседите, осъдих ги; кооперацията(строеж) отсреща ми стържеше с шлайф 1 седмица получиха бонус 4 акта и спряха... Ей на това му викам контрол на властите - БРАВО ! Иначе не са ти лоши идеите, лошото е това, че всеки за това САМО говори ! И ако някога решиш да поемеш някоя инициатива по отношение контрола на властите, обади се да ти стисна ръката и да видя с какво мога да съм в помощ. Тоя Светлия... Голем пич. Ако Бойко е най-успешния български политик то Доган какъв трябва да е? Господ? Отвори учебници, мила моя. Даже - недей. Следя ти постовете. След като Бойко стана "шефче" бизнеса ти процъфтя. Нови автомобили почна да купуваш, а у.Нямам нищо против да го защитаваш, просто кажи - даде ми туй. Но ти си п§тка и няма да го направиш. Референдума е голяма работа, ей. Ай да ходим да референдуваме, че ми тряат пари, а аз печеля доста покрай такива събития. А тук какво да кажа, по-скоро трябва да се изкаже лекуващия лекар, може би. Но все пак да спомена, че като пишеш обиди плътно наведен над клавиатурата - никак не ставаш по-голям мъж, разбира се, ако е по предписание на доктора ти - ти е простено ! П.П. Не знам дали има смисъл въобще да го повтарям, но как след като ми следиш постовете (за което мога само да ти благодаря) не можа да видиш колко пъти съм казал, че Доган добър или лош (в политиката тия категории имат минимална стойност) също е много, много успешен политик - просто аз се надявам да е изтекло времето на такива успешни като него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Мисля,че кой каквото имаше да казва го каза ,че и отгоре при това. Edit by Midex: Само дето не разбрах - последно, ще го правим или няма да го правим....това е въпросът! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.