morty Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Продавам това лаптопче: Fujitsu Siemens Lifebook C1020 със следните характеристики: Процесор: Intel Pentium 4 1.70 Ghz Памет: 256mb RAM Твърд Диск: 40GB 5400RPM Видео карта: S3 Savage 32mb Дисплей: 15.4” Камера: няма Оптично устройство: DVD-ROM LAN: 10/100BASE-T Ethernet LAN (RJ-45 connector) Безжичен LAN: няма External I/O ports: 2 USB, Детайли: Floppy Disc Drive, modem port, VGA port, FireWire,Infrared port, S-Video out port, (До двд-рома има някъв порт, който свети червено,предполага е за няква оптика, но понеже съм невежа и оставям вие да си прецените за какво е вижда се на снимките.) Батерията кара около 20-30мин. Със оригиналното зарядно си е . Лаптопа работи идеално. Има следните забележки: Преди време го карах да му сменят буксата за захранването понеже старата се разпои, снимал съм я и се вижда.Това не пречи на работата му. Клавиатурата е с немска подредба, за който е голям проблем ще му купя лепенки за клавишите . и Третото нещо заради което най вече ще го дам на ниска цена.. чува се някво пукане и шумене в колоните, става въпрос за звука, не знам от драйвърите ли е или е нещо от саундкартата. лаптоп1 лаптоп2 лаптоп3 лаптоп4 съмнение за оптика лаптоп5 букса захранване infrared port лаптоп6 лаптоп7 подредба клавиатура ЦЕНА: 120лв - или бартер за телефон който да е на същата стойност. Приемам коментари на цената до 16% или иначе казано под 100лв не ми се пада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Вземам го, щом всичко му е наред!!! Пиши ми на лично координати! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Оки, схванах, няма нужда от заяждане. Просто някои купувач може да си мисли, че купува 15.4, WXGA а той е 15" XGA или SXGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Само да кажа, че дисплея е 15" Нима? Аз пък бях почти убеден, че е 15.1" EDIT: Не виждам как може във всяка една тема да си намирате повод за спор. Нямах намерение да пиша, но когато някой прави опит да коригира данни, поне да го направи с верните . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted December 16, 2009 Author Share Posted December 16, 2009 Не виждам как може във всяка една тема да си намирате повод за спор. Аз съм копирал характеристиките от някъв си сайт и въобще не знам 15.4"ли е или е 15.1" или е 15" , който наистина се интересува от обявата може да си го провери и да ме поправи на лично. Писал съм на Tango да се разберем на лично съобщение, Steven и двамата сте ми писали в 11:20ч. надявам се да не ми се убидиш, ако Tango се откаже ще ти пиша да се разберем нещо с теб. Старая се да съм максимално коректен. Мога да ти пратя screenshot на личните ми съобщения за да няма спорове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted December 16, 2009 Author Share Posted December 16, 2009 Лаптопа е продаден на Tango. Да си го ползва със здраве. CLOSE THE TOPIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Лаптопа е при мен. Само да добавя,че освен описаните проблеми на лаптопа не функционират и USB портовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.