DimoS Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Здравейте, търся си Nokia E51. Както казах възможен е и бартер за Sony Ericsson P990i. В момента карам със сонито и съм много доволен, но понеже е доста обемен (лично менние) искам да го сменя с нещо по-тъничко. За Sony Ericsson-а мога да кажа, че работи перфектно. Като забележки единствено леките охлузвания от разнасянето по джобовете - нищо счупено, нищо пукнато. Ако някой си търси бизнес телефон, това е то. Идва в кутия с всички аксесоари към него. На линка по-долу съм направил сравнение. Ако погледнете ще видите че 2-та телефона се по криват на 99,9% като разликата е че Sony-то има повече батерия и нищо друго. http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view...%F0%E0%E2%ED%E8 Ами чакам предложения. Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic86 Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Има ли гаранция и от кой магазин е закупен Sony Ericsson P990i? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimoS Posted December 15, 2009 Author Share Posted December 15, 2009 Има ли гаранция и от кой магазин е закупен Sony Ericsson P990i? Телефона ми го донесоха от Франция преди година и няма как да има гаранция. Произведен е във Франция и всичко му е оригинално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikin Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Имам Е51 ,сребристия панел,на около 50 часа разговори,с нормални следи от употреба,първи собственник съм му и до септември беше в гаранция,но изтече.Не ми прави проблеми никакви,не е изпускан ,намокрян или отварян.Ще преподписвам другия месец и смятам с точките които имам да си взема нещо по ново.Ако искаш, за 180 лева е твой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimoS Posted December 16, 2009 Author Share Posted December 16, 2009 Благодаря за точността на продавача! :rolleyes: Моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.