Talic Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 Pyrvo da obqsnq(Za koito ne znae) za taka nare4enoto izkustvo "POI", tova ozna4va prevedeno ot kitaiski ili qponski ne se se6tam to4no, no ozna4va "Topki".. ta predstavlqva 2 topki s vyje i s dry6ka nakraq. tova ne6to se vyrti s opredeleni dvijeniq ... Tova e t.n. trenirovy4en Poi i s nego se u4i6.. Po princip se vyrti s ogyn , dosta e opasno 6toto 1 dokosvane pravi 4-ta stepen izgrqne i se dose6tate za kakvo se vyrti pyrvo s trenirovy4niq Istoriq za izkustvoto: Zarodilo se e pyrvo v Kitai tova vyrtene na topki, kydeto prilojenieto mu e bilo za zabavlenie na bogatite deca ... Pokusno sa razbrali 4e samite dvijeniq s po-golqma tejast doprinasqt do zaqkvane na dadeniq Poi Maistor, kakto i za negovata pyrgavina ... i taka pyrvo samuraite sa vyrtqli poi i posle sa vyrtqli me4ove.. o6te po -kusno ve4e Poq se ostanovqva kato samostoqtelno boino izkusvo koeto go pravi dosta izpolzvano v bevete mejdu kalnovete .. Battle Poq predstavlqva ne6to kato 2 bozdugana, samo 4e dry6kite sa po rali4ni da si mu6ne6 rykata v tqh i veriga i osobenoto e v jelqznata topka koqto ima samo 3 golmi i dobre zato4eni otri 6ipove .. Tezi samurai sa zastavali nai-otpred sled tqh ba6 samuraite s me4ovete i zad tqh razbirase strelcite... S toq ima6 360 gradosovo boino pole i dosta porajeniq nanasqt na protivnika ... Poi dvijeniqta mogat da se izpolzvat (kakto kazah i za vyrtene i na me4ove) sy6to moje da se izpolzat kato otdelni udari... Sega v momenta pove4e se nablqga na treatralnoto izkustvo, ima dosta treatralni dvijeniq koito v boi edvali 6te pognat no pove4eto pomagat... Koito iska po-podrobno da se zanimava 6te vi dam 1 link i az sym se u4il ot tam http://www.homeofpoi.com/teach.htm ... O4akvam mnenia ili da razqsnq neqsnoti , koito ne e razbral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.