Jump to content
BulForum.com

Nqkoi 4uval li e za Izkustvoto "POI" ?

Talic

Recommended Posts

Pyrvo da obqsnq(Za koito ne znae) za taka nare4enoto izkustvo "POI", tova ozna4va prevedeno ot kitaiski ili qponski ne se se6tam to4no, no ozna4va "Topki".. ta predstavlqva 2 topki s vyje i s dry6ka nakraq. tova ne6to se vyrti s opredeleni dvijeniq ... Tova e t.n. trenirovy4en Poi i s nego se u4i6.. Po princip se vyrti s ogyn , dosta e opasno 6toto 1 dokosvane pravi 4-ta stepen izgrqne i se dose6tate za kakvo se vyrti pyrvo s trenirovy4niq

Istoriq za izkustvoto: Zarodilo se e pyrvo v Kitai tova vyrtene na topki, kydeto prilojenieto mu e bilo za zabavlenie na bogatite deca ... Pokusno sa razbrali 4e samite dvijeniq s po-golqma tejast doprinasqt do zaqkvane na dadeniq Poi Maistor, kakto i za negovata pyrgavina ... i taka pyrvo samuraite sa vyrtqli poi i posle sa vyrtqli me4ove.. o6te po -kusno ve4e Poq se ostanovqva kato samostoqtelno boino izkusvo koeto go pravi dosta izpolzvano v bevete mejdu kalnovete .. Battle Poq predstavlqva ne6to kato 2 bozdugana, samo 4e dry6kite sa po rali4ni da si mu6ne6 rykata v tqh i veriga i osobenoto e v jelqznata topka koqto ima samo 3 golmi i dobre zato4eni otri 6ipove .. Tezi samurai sa zastavali nai-otpred sled tqh ba6 samuraite s me4ovete i zad tqh razbirase strelcite... S toq ima6 360 gradosovo boino pole i dosta porajeniq nanasqt na protivnika ... Poi dvijeniqta mogat da se izpolzvat (kakto kazah i za vyrtene i na me4ove) sy6to moje da se izpolzat kato otdelni udari... Sega v momenta pove4e se nablqga na treatralnoto izkustvo, ima dosta treatralni dvijeniq koito v boi edvali 6te pognat no pove4eto pomagat... Koito iska po-podrobno da se zanimava 6te vi dam 1 link i az sym se u4il ot tam http://www.homeofpoi.com/teach.htm ...

O4akvam mnenia ili da razqsnq neqsnoti , koito ne e razbral :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...