krismarg Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Изгоря ми картата та си търся нещо над HD 3650. Пасивното охлаждане и гаранцията са предимство. Сега е момента да преминете към нова платформа. За контакти: ЛС, skype - krismarg, zarkogr@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
d-r ivanov Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Изгоря ми картата та си търся нещо над HD 3650. Пасивното охлаждане и гаранцията са предимство. Сега е момента да преминете към нова платформа. За контакти: ЛС, skype - krismarg, zarkogr@abv.bg Power Color 3850 AGP 512MB GDDR3 купувана 14.05.2009г от JAR 24 месеца гаранция 100 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
krismarg Posted December 17, 2009 Author Share Posted December 17, 2009 Изгоря ми картата та си търся нещо над HD 3650. Пасивното охлаждане и гаранцията са предимство. Сега е момента да преминете към нова платформа. За контакти: ЛС, skype - krismarg, zarkogr@abv.bg Картата е купена.Темата е за затваряне! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.