Kpu3a Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Моля Ви препоръчайте ми Личен Лекар от ДКЦ 2 (до Ресторант Стадиона) чудя се с кой/коя да си сменя некадърното същество което ме "лекуваше" до сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 И аз натам съм се насочил и имам същия въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 И аз имам същото питане, но за район Северен. Не че не съм доволен, но чакането направо ме влудява. Без значение дали съм с час, или без, един час не ми мърда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 В ДКЦ2 имам опит с 4-ма.И нито един не става.Даже и аз се чудя къде да ходя вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Като сте почнали и аз да питам, преместих се в Смирненски и трябва скоро да си избере лекар от поликлиниката до Сани. Предложения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Като сте почнали и аз да питам, преместих се в Смирненски и трябва скоро да си избере лекар от поликлиниката до Сани. Предложения? А защо трябва да е в района в, който живеете? Аз съм в Тракия, личната ми лекарка е до Лайпциг. Харесайте си добър лекар, а не гледайте само да вие близко до гъза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Добрите лекари не стават Джи-Пи. Добрите лекари специализират, имат конкретна специалност и са добри само в нея. Общото знание го имат вече и повечето обикновени хора... и по тази причина не Ви трябва General-Пи. Гледайте да ви дава направления а не да ви казва, че няма такива. Едно време имаше Лекари... сега се произвеждат само машини за прибиране на пари. Дано съм помогнал с личното ми виждане и разбиране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 чудя се с кой/коя да си сменя некадърното същество което ме "лекуваше" до сега Личните лекари са за да водят документация, да ти издават направления и прочее а не да те лекуват. Много разпространена заблуда е обратното а е грешно. При личен лекар се ходи само за документи а не за преглед. Преглед и лечение - само при специалист. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Т.е. са подлежащ на оптимизация административен персонал по всички критерии. ______________ Аз съм при Лазарова и до сега нямам забележки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Аз съм при Лазарова и до сега нямам забележки. За да имаш забележки трябва да знаеш повече от нея. Иначе по какви критерии съдиш за нейните знания и умения? Това правило важи във всички сфери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 :lol: Сериозно ли говориш или си търсиш заяждане? Да си видял уточнение към точно кой аспект е отнесена липсата на забележки? Или може би просто, защото искаш да напишеш нещо вървиш по пътя на по-голямото съпротивление (мисловно) и вместо да счетем написаното за относимо към немедицинския аспект от работата й трябва да ме питаш дали съм завършил медицина и с какъв успех?! С такова отношение си проси оставка й новата здравна министърка. А за да няма забележки един пациент не е нужно кой знае колко - да не го третират като предмет, като има проблем да се покаже нужната заинтересованост, а не "знаеш ли колко хора си карат така", да не виждаш как разни познати и приятели по цял ден пият кафе с твоето GP, или те пререждат, при изготвяне на документи да не се отбива номера и т.н. (само за тези се сещам сега). Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 :lol: Сериозно ли говориш или си търсиш заяждане? Да си видял уточнение към точно кой аспект е отнесена липсата на забележки? Или може би просто, защото искаш да напишеш нещо вървиш по пътя на по-голямото съпротивление (мисловно) и вместо да счетем написаното за относимо към немедицинския аспект от работата й трябва да ме питаш дали съм завършил медицина и с какъв успех?! С такова отношение си проси оставка й новата здравна министърка. А за да няма забележки един пациент не е нужно кой знае колко - да не го третират като предмет, като има проблем да се покаже нужната заинтересованост, а не "знаеш ли колко хора си карат така", да не виждаш как разни познати и приятели по цял ден пият кафе с твоето GP, или те пререждат, при изготвяне на документи да не се отбива номера и т.н. (само за тези се сещам сега). Като чета поста ти (особено последната му част) си мисля, че Лазарова наистина е добра. Утре ще се запиша при нея. Остави координати за връзка с нея в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Цял сайт си имат от ДКЦ - II http://dkc2-plovdiv.hit.bg/ Влизаш на GP "Общо практикуващи" и от там д-р Лазарова. Но май през годината има само 2 периода за записване при нов лекар. Трябва да провериш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 Цял сайт си имат от ДКЦ - II http://dkc2-plovdiv.hit.bg/ Влизаш на GP "Общо практикуващи" и от там д-р Лазарова. Но май през годината има само 2 периода за записване при нов лекар. Трябва да провериш. Благодаря ти... но аз се помайтапих, а ти се хвана Все пак информацията ти може да е полезна на някой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.