kennyg Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Може и от разбито соларно зарядно за телефони евентуално Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Иди си купи една соларна, градинска лампа от Баумакс за 4.99 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted December 10, 2009 Author Share Posted December 10, 2009 Иди си купи една соларна, градинска лампа от Баумакс за 4.99 ... Не съм убеден, че ще ми свърши работа, оставям го като краен вариант, иначе съм го мислел, но ще ми трябват няколко бройки в такъв случай Link to comment Share on other sites More sharing options...
niki1496 Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 http://www.bfra.org/component/option,com_a...mid,58/lang,bg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NACles Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 от тия дето са в лампите бая бройки ще ти трябват да го докараш на 2 вата Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 от тия дето са в лампите бая бройки ще ти трябват да го докараш на 2 вата За инфо на kennyg : в подходящо време с 12 броя от соларни лампи не мога да докарам 2 вата за съжаление. По-добре кажи какво си намислил ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted December 12, 2009 Author Share Posted December 12, 2009 За инфо на kennyg : в подходящо време с 12 броя от соларни лампи не мога да докарам 2 вата за съжаление.По-добре кажи какво си намислил ... Трябва ми за проект за соларно зарядно, но се наложи да импровизирам и с по-малки мощности като не мога да намеря нещо подходящо. Иначе онези соларни лампи в тях има само един светодиод (най-евтините) и мъждукат едва едва после като карат на батерия. За момента съм намерил едно панелче, ако ми потрябват още ще пиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.