borracho Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 телефона е чисто нов, (нов внос ) върви си със всичко, както е описан в този сайт: http://www.aukro.bg/item828859441-mini-ka0...ne-replika.html характеристиките му също са описани в сайта цена - 110 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 телефона е чисто нов, (нов внос ) върви си със всичко, както е описан в този сайт: http://www.aukro.bg/item828859441-mini-ka0...ne-replika.html характеристиките му също са описани в сайта цена - 110 лв Доколкото видях в описанието телефончето няма WIFI ? Ако бъркам ме поправи ... От мен имаш 110 лева за момента , но ще мога да го закупя най-рано другата събота на 19 ти си пътувам за България ... Ако не си го продал до тогава или не си получил по добра цена ми дай телефон за връзка ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
borracho Posted December 10, 2009 Author Share Posted December 10, 2009 Доколкото видях в описанието телефончето няма WIFI ? Ако бъркам ме поправи ... От мен имаш 110 лева за момента , но ще мога да го закупя най-рано другата събота на 19 ти си пътувам за България ... Ако не си го продал до тогава или не си получил по добра цена ми дай телефон за връзка ... няма wifi, телефона е внесен преди 2 дни в България, мога да го докажа, отварян е само за проба, тъй като няма гаранция исках да се уверя дали работи всичко. Относно цената, нямам намерение да я вдигам, казал съм веднъж една цена. Така че колега, ако никой до тогава не го купи, твой е. ще ти оставя тел. на лични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
borracho Posted December 11, 2009 Author Share Posted December 11, 2009 забравих да допълня, че телефона върви без карта памет (разпознава до 8 ГБ) но давам една 128 МБ карта да има за първо време бъдещия собственик Link to comment Share on other sites More sharing options...
borracho Posted December 15, 2009 Author Share Posted December 15, 2009 честито на новия собственик, продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.