hardcore_united Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Става въпрос за нещо от сорта Уточнение : касетките ми са около 100 на брой,така че ми трябва или стилаж побиращ толкова,или няколко идинтични. Цена: Около 10лв Относно аудио касетките: главно рок/метъл/пънк/електроник ориентирана музика,в добро състояние.Цена - 0.50ст-80ст бройка Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 стелаж нямам ... имам някакви касети, ще ти ги подаря ... довечера ще ти драсна, какво точно е останало .... другата тема, в която си писал за касетите ... незнам какво се разбира под "оригинални", ако касетите са истински наистина си заслужават парите. отново те съветвам да питаш Тончев за касети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted December 10, 2009 Author Share Posted December 10, 2009 Благодаря ти,bio ! Ще разгледам кво е останало в AON,бях забравил Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzev.com Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 В Конрад вчера видях до елхата на входа кашонче с такива и табелка "Подарък". Може без пари да се уредиш или за много скромна сума ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted December 10, 2009 Author Share Posted December 10, 2009 Блафодаря за съвета,mitzev.com. Утре на път за даскало ще се отбия да видя за какво става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted December 18, 2009 Author Share Posted December 18, 2009 минах преди няколко дни,но за жалост някой вече ме беше изпреварил :( жив и здрав да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted August 25, 2010 Author Share Posted August 25, 2010 Обявата е все още валидна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 По изключение ще оставя обявата, тъй като последният пост е доста отдавна, но за в бъдеще избягвай да го правиш - забраната за ъпване важи и за този раздел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.