djadomraz Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 ... какво иска да постигне с това...да ме забавлява, за да не ми е скучно по време на сканирането ли? Демонстрира че не е забил. Или поне нишката, която се грижи за анимацията. все едно съм някой пикльо на 10 години... Ами защото основно за пикльовци е правено Както и да е...явно нямам угодия. Ангеле, да инсталирам ли останалите приложения на Аваст (cleanup / battery / anti theft / wifi finder / passwords / и още няколко...)? Ти си станал бетер мен бе. Явно е заразна принцесщината Password manager-и няма да си слагате преди да направя нашия! Очаква се първа версия да е готова някъде юни-юли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Демонстрира че не е забил. Или поне нишката, която се грижи за анимацията. Ти си станал бетер мен бе. Явно е заразна принцесщината А защо не ми го демонстрира по някакъв по-минималистичен начин? На теб би ли ти хрумнало да караш напълно безсмислено да подскачат разни иконки само защото можеш да го направиш? Ти си виновен! Разнасяш зарази... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 А защо не ми го демонстрира по някакъв по-минималистичен начин? На теб би ли ти хрумнало да караш напълно безсмислено да подскачат разни иконки само защото можеш да го направиш? Принципно трябва да показва някаква по-смислена информация какво прави. Защо тази конкретна програма така са преценили не знам. Вероятно е правена за фенове на големи подскачащи картинки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Вероятно е правена за фенове на големи подскачащи картинки. Като за Виден например - той е фен на огромните хилещи се емотикони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 22, 2016 Author Share Posted March 22, 2016 Както и да е...явно нямам угодия или просто мразя излишните шарении. Ангеле, да инсталирам ли и останалите приложения на Аваст (cleanup / battery / anti theft / wifi finder / passwords / и още няколко...)? ... Каза човекът с анимиран аватар. Ами не знам, не съм ги ползвал. Не слагай излишни боклуци. Само анти-тефт-а съм ползвал, но той е най-силен, когато имаш руут и може да се завре в дебрите на Андроид-а и да не може да се трие с фактори ресет. Може да си го сложиш. Той се настройва веднъж и забравяш. Дори иконата изчезва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Одеве телефона ми се ъпдейна до Cyanogenmod 13.0 върху Android 6.0.1 Marshmallow. Нещо никак не съм впечатлен, дори се дразня на някои изчезнали полезни неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Какво ти липсва? Аз като съм тествал Nexus на Marshmallow останах с приятно впечатление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Какво ти липсва? Аз като съм тествал Nexus на Marshmallow останах с приятно впечатление. Още съм с първоначални впечатления, но ме дразни факта, че са премахнали бързото въвеждане на ПИН кода за отключване. Вече трябва задължително след 4-те цифри на ПИН кода да натискаш и ОК, което е доста дразнещо и няма никакъв смисъл от гледна точка на сигурността и управлението на риска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 Как да премахна всички отворени приложения с един клик. Нещо не я виждам тая функция в последния андроид. Преди ставаше като натисна квадрата, сега ядец Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 10, 2016 Author Share Posted May 10, 2016 Според конкретната софтуерна дистрибуция е. По принцип е на мулти-таскинг-а (квадрата) и трябва да има бутон "clear all" някъде. При мен е най-долу. На други може д е малка иконка в някой от ъглите,а на трети може да трябва да скролнеш до първото приложение в стак-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 няма дявол, няма нищо. Кръстника ще ме подкрепи, предполагам. Поне е със същия телефон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 Като влезеш в мултитаскинга издърпай всички прозорци на приложенията максимално нагоре, при което те ще се свият и ще ти се покаже долу вдясно бутона за затваряне на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 11, 2016 Author Share Posted May 11, 2016 няма дявол, няма нищо. Кръстника ще ме подкрепи, предполагам. Поне е със същия телефон. Като влезеш в мултитаскинга издърпай всички прозорци на приложенията максимално нагоре, при което те ще се свият и ще ти се покаже долу вдясно бутона за затваряне на всички. .. на трети може да трябва да скролнеш до първото приложение в стак-а. Да де. Кръсника ти е казал същото. Ей, Стефане. Американизираш се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 Намерих го снощи случайно. Голяма тъпотия е това защото седи скрито. А да си призная не схванах от начало. Не ми е добре последните няколко дни и без това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 На Андроид 5 ми станаха иконите в менюто да се издърпват само надолу, как мога да си ги върна настрани, като страници да ги премятам? Мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 18, 2016 Author Share Posted June 18, 2016 На какъв телефон? Използваш ли допълнителен Launcher или си със стоковия?Или ти е в настройките на Launcher-а / телефона, или ти е на бутон с опции в самото меню, за което говориш. (App Drawer-a). Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted June 19, 2016 Share Posted June 19, 2016 Стоковия ром е. Телефона е Йотафон 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 19, 2016 Author Share Posted June 19, 2016 Оу. Ами не знам за Yotaphone-а. Може да са ти го сменили със скорошен софтуерен ъпдейт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Някой който има поглед едновременно на 5.х и 6.х да сподели как се държат по-слаби и респ. среден клас машини съответно на 5-та и 6-та версия и коя от двете е по-подходяща за по-ниския клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 Няма такова нещо, това не е смотаният уиндоус. Новата версия е по-оптимизирана а и без това хардуера не се е изменил драстично за една година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 Е, доколкото чувам без да съм пробвал, десятката била изключителна подходяща за слаб хардуер, така че не би трябвало да е чак толкова смотана. Ако и по шестицата са подходили по подобен начин, вероятно слабият хардуер не би трябвало да се оплаква...надявам се най-вече да не гълта повече памет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 Аз лично съм с 6.0.1, но не мога да преценя "тежестта", телефонът ми е силен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 Много зависи от помията вкарана от някои производители. Каквото от двете се избере но да е чист андроид нямма да имаш проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 3, 2016 Author Share Posted July 3, 2016 Някой който има поглед едновременно на 5.х и 6.х да сподели как се държат по-слаби и респ. среден клас машини съответно на 5-та и 6-та версия и коя от двете е по-подходяща за по-ниския клас. 6 та версия не би трябвало да създава проблем на устройство, което върви добре с 5-та. Просто нововъведенията не са толкова сериозни, за да повлияят. Дори както каза г-н Пантелеев, може да усетиш и забързване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 16, 2016 Share Posted July 16, 2016 Кажете какво да направя, за да ми излизат субтитрите както са на кирилица, щото сега са само маймунки...явно липсва някъде някакъв шрифт и затова питам какво се прави в този случай? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.