w00x Posted May 20, 2013 Author Share Posted May 20, 2013 Не разбира се. Руут-а при Avast се използва в случаите, когато използваш Anti-Theft защитата. Приложението се държи активно в /system и дори при Factory Reset си остава. Също така ти позволява да си занулиш телефона дистанционно ако искаш да си спасиш личната информация. Без руут не можеш да ги направиш тия неща. Останалите функции си работят съвсем спокойно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 И конкретно за firewall-a иска root. Язък че си играх да го инсталирам Излиза че без да руутна телефона не става. Мога нацяло да спра дейтата но ми трябва. Явно трябва да вдигна тоя план Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 И конкретно за firewall-a иска root. Язък че си играх да го инсталирам Излиза че без да руутна телефона не става. Мога нацяло да спра дейтата но ми трябва. Явно трябва да вдигна тоя план Добре де, защо не го оставиш да се линква автоматично към wi-fi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 21, 2013 Author Share Posted May 21, 2013 Wi-fi-то трябва да му е постоянно включено за целта. И конкретно за firewall-a иска root. Язък че си играх да го инсталирам Излиза че без да руутна телефона не става. Мога нацяло да спра дейтата но ми трябва. Явно трябва да вдигна тоя план Пробвай това. Аз си го ползвах на всеки РОМ, но в момента не съм го инсталирал, защото сменях софтуера преди няколко дни. Мисля, че има опция за ограничаване. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onavo.android.onavoid&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5vbmF2by5hbmRyb2lkLm9uYXZvaWQiXQ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 ARPAnet, on 21 May 2013 - 10:01, said: Добре де, защо не го оставиш да се линква автоматично към wi-fi ? Защото някой път ми се налага и да излизам от вкъщи И случи ли се да съм забравил включена data-та докато сме в заведение на малкия му трябват точно 10 мин за да пусне 3 клипчета и да източи всичките 500мб w00x, on 21 May 2013 - 12:09, said: Пробвай това. Аз си го ползвах на всеки РОМ, но в момента не съм го инсталирал, защото сменях софтуера преди няколко дни. Мисля, че има опция за ограничаване. Не помага. Спира единствено background data-та, но не и напълно целия app когато го пусна и не съм през wifi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 Дамм, сложно е с малките деца Това изглежда интересно : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onavo.android.onavoid √ Data hog blocking: Restrict specific apps to Wi-Fi, or block your 3G data altogether once you exceed your data cap to avoid any additional costs Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 21, 2013 Author Share Posted May 21, 2013 Дамм, сложно е с малките деца Това изглежда интересно : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onavo.android.onavoid Нали и аз него съм поместил по-горе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 Нали и аз него съм поместил по-горе? Sry, правя няколко неща наведнъж и изобщо не съм обърнал внимание Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 512MB RAM достатъчни ли са за да върви плавно iGO Primo на таблет с андроид? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 512MB RAM достатъчни ли са за да върви плавно iGO Primo на таблет с андроид? Не виждам причина да има проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Като зачекнахте навигациите - коя е тази с най-подробна информация за камерите? Sygic-a на няколко пъти не ме предупреди, хубаво че съм наясно кои са им любимите места Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Принципно в iGO това е в отделен текстов файл, който винаги можеш да си свалиш ъпдейтнат от интернет. За другите навигации не знам обаче как пристига информацията. В интерес на истината аз съм най-доволен от Navigon и в последно време използвам само него. Waze също е едно интересно решение за хората на които интернета не им е проблем. И е безплатен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Освен да пробвам Navigon гледам че е на Garmin а те са много сериозна фирма. Теб предупреждава ли те за камерите вкл. за стандартните им места за паркиране на автомобилите им? Питам че не ми се дават 88лв ей така. Навремето се изръсих на Sygic и честно казано не съм особено доволен от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Пробвай го! Link Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 25, 2013 Author Share Posted May 25, 2013 На мен дизайна на Навигон-а не ми харесва изобщо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 А чий дизайн ти харесва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 26, 2013 Author Share Posted May 26, 2013 Ами аз не съм ползвал много. Само Навигон и iGO, но iGO е по-хубаво от Навигон-а. Навигон-а изглежда страшно аматьорски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 То как изглежда не е особено важно в случая стига да има необходимата информация и да показва правилно. А Гармин са едни от пионерите в областта заедно с ТомТом та може просто да е минималистично. За мен в случая е важно да ми пищи на любимите стоянки. Не за друго ама един приятел за месец и половина навъртя към 700лв от ей такива глоби Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 За мен в случая е важно да ми пищи на любимите стоянки. Не за друго ама един приятел за месец и половина навъртя към 700лв от ей такива глобиИ повече трябва. Като е решил да кара като джигит. Направи сметка за начина му на каране, щом за толкова кратко са го хванали толкова пъти. Ми утре където няма камера ще профучи и ще утрепе някой. Защо всички си припомнят как се кара по правилник само пред камерите? Повече да стават, повече глоби, та малко да ни се светне, че така вече не става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Той че е джигит е друга работа, но за 20 години една катастрофа не е направил, а и като гледам къде са го снимали - местата си бяха точно капанчета за събиране на глоби. А за малко да влезна и аз в един такъв, по пътя за Пазарджик преди малко, ами преди това нещо ме засърбя носа и тръгнах да си бъркам в него и съм бил намалил под 60 когато минах покрай патрулката Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Хм оня ден си сложих нов ром и сега потърсих gtalk,но вече са го сменили с Hangouts.Проблема е че hangouts ми крашва и нямам идея как да го оправя Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 7, 2013 Author Share Posted June 7, 2013 В Gapps-а с РОМ-а, трябва да имаш Gtalk. Hangouts може да ти крашва или защото версията ти е прекалено стара, или защото не си го изчистил както трябва и имаш остатъчна информация от стария Talk. Потърси си Gtalk apk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Бях флашнал някакъв бъгфикс и той беше осрал талк-а.Сега си флашнах google apps и се оправи Чудя се има ли смисъл да се минава на hangouts ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 7, 2013 Author Share Posted June 7, 2013 Нямаш избор като цяло. Gtalk няма вече поддръжка, а Hangouts може да го ползваш и между операционните системи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 някой ползва ли moon+ reader за четене на книги? интересно ми е как се добавя custom речник ... примерно искам да добавя тълковен(става въпрос за български). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.