best.deals.bg Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Здравейте преди ден ми казаха,че във google play този месец имало много заразени приложения браузери игри и др който като ги инсталираш във телефона пращали sms без да знаеш,въпросни те sms обаче не били на цена като обикновени те 12 или 24 ст а почвали от 6 лв на горе.Аз от месец съм андрид телефон и достта приложения съм изтеглил но като чух за тези заразени приложения изтрих всичко направих хардресет и си форматирах sd картата.Моля някои ако има информация по този въпрос да е сподели.Трябва да има някакъв начин да се разпознават читави те и проблемните заразени приложения.Аз за сега не смятам да тегля нищо чудя се евентуално за Advanced Task Killer и нещо за почистване на кеша но не знам още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 27, 2012 Author Share Posted August 27, 2012 Пълни глупости са това. Ако толкова те е страх от подобни приложения си свали анти-вирус за телефона. Аваст е безплатен. Касперски също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
best.deals.bg Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Не знам просто ме предупредиха преди това небях чувал за такива неща.Нече ме е страх просто няма да ми е приятно да ме изпраскат със някоя сметка за нещо което не съм използвал.За антивирусната имам заводска във самия телефон avg pro сканирал съм го с нея един път в начолото като взех телефона да я пробвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 ne sa glupusti edin priatel taka imashe 20lv poveche smetka 4sms po 4.80 edinstvenia nachin da se spasish e prosto da gledash kakvo svaliash primerno ako si svaliash fenerche a pak iska dostap do sms e iasno che pravi i neshto drugo osven da ti puska lampata Link to comment Share on other sites More sharing options...
best.deals.bg Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Мерси за информацията колега ще гледам да не свалям такива който искат достъп до sms на мен ми казаха снощи,че няко от браузери живите тапети и във някой от игрите имало такива вируси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 28, 2012 Author Share Posted August 28, 2012 Мерси за информацията колега ще гледам да не свалям такива който искат достъп до sms на мен ми казаха снощи,че няко от браузери живите тапети и във някой от игрите имало такива вируси. Свали си анти-вирусна програма, както ти написах по горе. При всяко ново приложение - сканират. Обаче ще си затлачиш и без това бавничкия телефон. Има програми, които сканират всичките ти приложения и ти казват коя, какви права иска от телефона. Мисля, че Avast-а включваше такава функция. Като добавим и факта, че Avast има най-доброто безплатно (а и не само) приложение за намиране на телефона, направо е задължително да си я сложиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
best.deals.bg Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Аз във момента съм AVG про накаква безплатна версия за 90 дена тя нали би трябвало да ми свърши същата работа като avst като изтече AVG pro ще си дръпна avast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 28, 2012 Author Share Posted August 28, 2012 Аз във момента съм AVG про накаква безплатна версия за 90 дена тя нали би трябвало да ми свърши същата работа като avst като изтече AVG pro ще си дръпна avast. Не знам дали върши същата работа, но Avast има повече функционалност като цяло. Не е само анти-вирусна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Първото изглежда много добре. Да ама не - верно е интересно, но все още не знам защо дадох пари за него... Сега на лок скрийна ми се пули един часовник и три бутона, които дефакто ми скриват снимката на дъщеря ми почти изцяло. Дифолт бутоните са за яркост (тотално useless) и за ниво на звука - това горе-долу бива. Виждам, че може да са други и да са повече, но аз искам ЧИСТ лок скрийн като стария с елегантен часовник върху него, който не се набива в очи. Забелязвам, че дизайна на 4.0.3 се върти около Google Circles и затова всичко е в кръгове... Не съм чак толкова впечатлен. Продължава отвратителния лаг като набирам някого и все още не мога да определя каква е причината. Днес имах проблеми и при писане на смс-и. И там все още не знам какъв е проблема, но няколко пъти вече натискам буквите и те не излизат в полето за писане, та се налага да се връщам назад. Все още нямам време да се занимавам с новите профилни снимки. Или по-точно да си оправя новите профилни снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 28, 2012 Author Share Posted August 28, 2012 Да ама не - верно е интересно, но все още не знам защо дадох пари за него... Сега на лок скрийна ми се пули един часовник и три бутона, които дефакто ми скриват снимката на дъщеря ми почти изцяло. Дифолт бутоните са за яркост (тотално useless) и за ниво на звука - това горе-долу бива. Виждам, че може да са други и да са повече, но аз искам ЧИСТ лок скрийн като стария с елегантен часовник върху него, който не се набива в очи. Забелязвам, че дизайна на 4.0.3 се върти около Google Circles и затова всичко е в кръгове... Не съм чак толкова впечатлен. Продължава отвратителния лаг като набирам някого и все още не мога да определя каква е причината. Днес имах проблеми и при писане на смс-и. И там все още не знам какъв е проблема, но няколко пъти вече натискам буквите и те не излизат в полето за писане, та се налага да се връщам назад. Все още нямам време да се занимавам с новите профилни снимки. Или по-точно да си оправя новите профилни снимки. Трябва да си играеш с Widget Locker-а, за да постигнеш желания резултат. Ето виж на какво е способен. А това Google Circles... можеби имаш предвид Google+? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Трябва да си играеш с Widget Locker-а, за да постигнеш желания резултат. Ето виж на какво е способен. А това Google Circles... можеби имаш предвид Google+? Играх си - не виждам нищо из настройките... Това са явно други теми - не съм свалял засега. Circlеs е част от Гугъл +, все още не мога да преценя дали е нещо хубаво или не... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 28, 2012 Author Share Posted August 28, 2012 Играх си - не виждам нищо из настройките... Това са явно други теми - не съм свалял засега. Circlеs е част от Гугъл +, все още не мога да преценя дали е нещо хубаво или не... Не е в настройките, затова не можеш да видиш нищо. Трябва да свалиш отделните елементи и уиджети и да ги добавяш по единично. Може да си потърсиш готови теми. Те имат елементите в архивче и можеш да си ги слагаш. Не са в Play Store-а обаче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Най-после успях да си изчистя екрана! Всичко друго са глупости ако питате мене. Още мисля дали да сложа часовник, но изчистен е толкова добре, че се колебая. Манипулацията е направена хитро, но може да си скъса нервите човек, докато разгадае как да се справи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Checkrom v6 ти трябва. Качваш и заебаваш другите простотии. Базиран е на GB. Виж в Youtube клипчета как изглежда, как се инаталира. Ако гониш чиста визия и да напасваш всичко от до както ти искаш, те това е. Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Или си взимаш HTC One X и всичко си идва на място със софтуера След като аз съм доволен от Dialer-a, нямам оплакване от десктопа и lock screen-a това ТРЯБВА да означава доста. Забележете - не просто не се оплаквам, доволен съм! Т.е. не е като съвсем да нямам забележки но са малки и не си струва споменаването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 НТС няма да си взема, а тук странните и неясни разправии са свързани с Андроид 4.0.3, не с телефоните ни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 28, 2012 Author Share Posted August 28, 2012 НТС няма да си взема, а тук странните и неясни разправии са свързани с Андроид 4.0.3, не с телефоните ни. Абе аз няма да споря, защото и няма смисъл реално, всеки си има предпочитания, но да питам само "Защо?". Какви са твоите аргументи? Аз мога да ти кажа моите аргументи защо бих и не бих си купил всяка една марка ако искаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Абе аз няма да споря, защото и няма смисъл реално, всеки си има предпочитания, но да питам само "Защо?". Какви са твоите аргументи? Аз мога да ти кажа моите аргументи защо бих и не бих си купил всяка една марка ако искаш. Изобщо не ме интересуват твоите аргументи, честно казано - те са си твои. Тази тема е за АНДРОИД, не за телефони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 28, 2012 Author Share Posted August 28, 2012 Изобщо не ме интересуват твоите аргументи, честно казано - те са си твои. Тази тема е за АНДРОИД, не за телефони. Да. За ТЕЛЕФОНИ с Андроид. Аз и не виждам да обсъждаме Nokia с Windows Phone примерно. Ако не можеш да си изкажеш аргументите, можеше просто да напишеш, че не искаш да кажеш, а не да се сопкаш. Аз единствено и само зададох въпрос от любопитство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 НЕ! Темата е за ANDROID OS - пише го ясно в заглавието. Разбирам, че като вентилатор явно си притеснен, че скоро никой не те е стартирал, но няма да стане. За да предпочитам нещо, логично имам своите аргументи. Много важен момент е обаче, че нямам навика да ги налагам на други хора. Толкова по тоя въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Да. За ТЕЛЕФОНИ с Андроид. Таблетите ги отписахме ли? Защо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 28, 2012 Author Share Posted August 28, 2012 НЕ! Темата е за ANDROID OS - пише го ясно в заглавието. Разбирам, че като вентилатор явно си притеснен, че скоро никой не те е стартирал, но няма да стане. За да предпочитам нещо, логично имам своите аргументи. Много важен момент е обаче, че нямам навика да ги налагам на други хора. Толкова по тоя въпрос. Ок. Както искаш. Ти си прав. Като не обичаш да налагаш мнението си на другите хора, ще те помоля да не се опитваш да налагаш тоя нещастен, скучен и лишен от всякакви аргументи и смисъл, прякор. Знам, че ти е готино да си интересен, но не е много готино да го правиш на гърба на други хора. Усмивай себе си ако те влече дисциплината. Таблетите ги отписахме ли? Защо? Защото трябваше да си преправям изречението, а го бях написал вече. Та ме домързя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 18, 2012 Author Share Posted September 18, 2012 Вече има и 3-ти чишит телефони. С процесор на Intel. http://www.razri.com/uk/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Между другото стъклото на OneX изобщо не е толкова яко колкото го рекламираха, още по-малко пък става за забиване на пирони... имам си няколко драскотини вече. Определено сестра ми ще му се зарадва като го сменя скоро време, но ще го сменям не заради стъклото - това грам не ми пречи, ами ме дразни неистово колко грее. Моторолата кефи. И то много. Особено кевлара отзад. И е по-малък от нашите. Само сензорните бутони... защо, защоооо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 18, 2012 Author Share Posted September 18, 2012 Между другото стъклото на OneX изобщо не е толкова яко колкото го рекламираха, още по-малко пък става за забиване на пирони... имам си няколко драскотини вече. Определено сестра ми ще му се зарадва като го сменя скоро време, но ще го сменям не заради стъклото - това грам не ми пречи, ами ме дразни неистово колко грее. Моторолата кефи. И то много. Особено кевлара отзад. И е по-малък от нашите. Само сензорните бутони... защо, защоооо.... На моето няма драскотини все още. Изчакай да пуснат поне Jelly Bean-а. Дано е скоро. Ако падне консумацията на енергия - няма да грее толкова. Просто в режим на idle ти харчи 500-800mAh. Нормално е да е 5-10. На първия ми телефон харчеше 2. Батерията караше по 5 дни. Другите Мотороли от тая година също са с кевлар на гърба. RAZR HD примерно. Не знам дали обаче пак няма да е само LTE за САЩ. Къде ги видя тия сензорни бутони? Телефона е само екран. Няма сензорни бутони. Бутоните са отдолу на екрана и се сменят в зависимост от приложението. При видео изчезват напълно. Като при Galaxy Nexus. Не са физически, но не са и сензорни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.